dimecres, 25 de novembre del 2015

[J.14] C.E.Sabadell 2-2 FC Barcelona "B"

Ja ho havíem avisat durant la setmana prèvia al partit i és que diumenge es jugaven més que 3 punts, per la dinàmica que porta l'equip, ara ja en places de descens directe a 3a Divisió, i pel rival al que ens enfrontàvem.

A la sortida del nostre equip al terreny de joc vam desplegar un senzill tifo, format per una bandera arlequinada i la frase "NO SURRENDER!" que l'acompanyava a la part inferior.
Amb l'inici del partit la nostra grada va començar animar el Centre d'Esports, i a l'equip li va costar uns minuts despertar però poc a poc va fer-se amb el control del partit. Al 21' arribava el gol de Pirulo que feia esclatar l'alegria a la grada. Malgrat que els arlequinats van dominar el joc durant gran part de la 1a meitat, a 10 minuts de la mitja part el filial blaugrana va fer l'empat.

La segona part va iniciar-se amb càntics de suport a la graderia i amb l'equip arlequinat disposat a endur-se el partit. Tot i que el Sabadell va gaudir de diverses ocasions, no va ser fins al 80' que Bruno va fer pujar el 2-1 al marcador. Tot l'esforç realitzat però va finalitzar en res, quan el filial culé va materialitzar l'empat al 87' mitjançant Aitor, en una de les poques arribades visitants de la segona part del partit.

Amb el final de la jornada 14 el Sabadell suma 15 punts i se situa en la primera plaça que marca el descens directe a 3a divisió. És molt aviat i som conscients que la situació s'ha de reconduir si o si, però cal començar a sumar més punts ja lluny de la Nova Creu Alta. La propera oportunitat és el diumenge a Badalona, esperem que l'equip ens pugui donar una alegria.

SABADELL NO SURRENDER!

FITXA TÈCNICA
CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Alcañiz, Viale, Valentín, Yeray, Adri Díaz, Osado (Ernest Forgas 69'), Bruno (Batanero 85'), 'Pirulo' i Pol Roige (Marc Fernández 62')
FC Barcelona 'B': Ortolà, Palencia, Grimaldo, 'Rodri', Quintillà, Ros, Gumbau, Kaptoum (Nguene 84'), Dongou, Cámara (Costa 90') i Campins (Aitor Cantalapiedra 65')
Gols: 1-0 minut 24 'Pirulo'; 1-1 minut 35 Cámara; 2-1 minut 80 Bruno; 2-2 minut 87 Aitor Cantalapiedra
Àbitre: Alemán Pérez del col·legi canari ha amonestat als locals Pastells, Yeray, Roigé i Marc Fernández i al visitant Dongou
Incidències: 2.281 espectadors a la Nova Creu Alta. Abans del partit s'ha fet un homenatge a l'Álvaro i s'ha guardat un minut de silenci per les víctimes dels atemptats del París.