dimecres, 28 d’octubre del 2015

[J.10] C.E.Sabadell 2-0 CD Alcoyano

Nova victòria del Centre d'Esports després d'encadenar tres jornades seguides sense sumar els 3 punts. Tot i el final feliç el partit va començar amb un domini per part dels visitants, fins i tot l'equip valencià va tenir diverses oportunitats per avançar-se al marcador durant els primers 20 minuts. Passat aquest tram el Sabadell va començar a despertar i abans de mitja part va generar algunes accions de perill. Una d'aquestes no es va materialitzar per ben poc quan Forniés va estavellar una pilota al travesser.

Al segon temps va ser l'equip arlequinat el que va sortir ben endollat, i al 57' Cortell va fer el primer gol del vespre després d'aprofitar amb astúcia un error de l'Alcoyano. Pocs minuts després, una bona jugada de córner va permetre al Sabadell fer el 2-0 per mitjà de Forgas. A partir d'aquest moment els de la comarca de l'Alcoià van intentar reduir distàncies sense èxit. Amb el xiulet final els 1.935 incondicionals presents a l'estadi vam poder celebrar un triomf després d'una molt bona segona part arlequinada.

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Agustín, Valentín, Forniés, Batanero, Adama, Osado ('Pirulo' 70'), Pol Roigé (Yeray 80'), Cortell (Bruno 74') i Forgas
CD Alcoyano: Marc, Mode, Navarro, Mario, Oscar López, Fran Miranda (Carles Salvador 75'), Alfaro, Julio de Dios, Alex Rubio (Yacine 63'), Ruben Ramos i Mustapha (Devesa 63')
Gols: 1-0 Cortell minut 56; 2-0 Forgas minut 62.
Àrbitre: Galech Apezteguía del col·legi navarrès ha amonestat als locals Agustín i Cortell i als visitants, Mario, Fran Miranda, Alfaro, Mustapha i al tècnic visitant Andrés Palop
Incidències: 1.935 espectadors a la Nova Creu Alta