dijous, 3 de setembre del 2015

[Copa] CE Sabadell 1-1 Castelló



El Centre d'Esports Sabadell va caure ahir eliminat de la Copa després d'un intens partit davant un Castelló que va classificar-se per a la següent ronda després de tenir més encert en la loteria dels penals.
Pel que fa a l'animació va anar de menys a més, tant pel que fa a La Força com en l'ambient general, així durant la pròrroga i abans de la tanda de penals la tribuna de la Nova Creu Alta va animar de valent al seu equip. Tot i que finalment no vam tenir sort i vam ser eliminats, volem agrair l'esforç i entrega dels nostres fins al darrer instant de partit. També al Sergi Pastells i en Pol Roigé que ahir van veure el partit des de la grada i van accedir a fer-se una foto amb la família forçera.

Cal aixecar-se de cara diumenge!
SEMPRE ENDAVANT SABADELL!

FITXA TÈCNICA: 
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Forniés, Batanero (De Val 52'), Yeray, Marc Fernández (Alex Cortell 70'), Juan Osado, Bruno (Pirulo 88') i Ernest Forgas
CD Castellón: Álvaro, Luismi, Jesus, Javi Selvas, Álvaro, Meseguer, Tornero (Rubén Suárez 64'), Castells, Saizar (Rubén Fonte 78'), 'Lolo', Pruden (Diego Carrillo 59')
Gols: 1-0 Marc Fernández minut 12; 1-1 'Lolo' minut 65.
Incidències: 1.772 espectadors a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada