dimecres, 30 de setembre del 2015

[J.6] C.E.Sabadell 3-0 CE Hospitalet

El passat diumenge el Centre d'Esports es va imposar clarament a l'Hospitalet en una bona tarda de futbol a la Nova Creu Alta. Abans dels 20 minuts de joc, el golejador arlequinat Pol Roigé va fer pujar el primer gol de la tarda al marcador. Els jugadors arlequinats recolzats per una molt bona animació de LFA i del Gol Nord en general a la primera part, van poder ampliar distàncies mitjançant una rematada de Marc Fernàndez. Així doncs es va arribar a la mitja part amb el 2-0 al marcador.

El Sabadell lluny d'arronsar-se, a la segona part va sortir disposat a sentenciar el partit. Els jugadors arlequinats van gaudir de molt bones ocasions, tot i que no va ser fins a l'últim minut que Ernest Forgas va marcar el definitiu i tercer gol de la tarda, celebrant el gol amb els grups d'animació del Gol Nord.
L'única mala notícia de la jornada va ser la lesió d'en Pol Roigé, el qual haurà d'estar unes setmanes lluny dels terrenys de joc. Des de LFA et desitgem una ràpida recuperació, ànims crack!

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Agustín, Alcañiz, Valentín, Yeray, Batanero, Pol Roigé (Bruno 45'), Osado (Adama 80'), Marc Fernández, Cortell (Forgas 66')
CE L'Hospitalet: Aulestia, Dani Fernández (Vivancos 45'), Oscas Sierra, Aleix Savall, David Medina, Guzmán, Miki (Puerto 64'), Ruibal, Torres, Carreras (Javi Pérez 79')
Gols: 1-0 minut 16 Pol Roigé; 2-0 minut 32 Marc Fernández; 3-0 minut 90 Ernest Forgas.
Àrbitre: Caparrós Hernández ha amonestat als locals, Alcañiz i Forgas i al visitant Savall
Incidències: 2.346 espectadors a la Nova Creu Alta.