dijous, 27 de novembre del 2014

C.E.Sabadell B 1-1 Terrassa Olímpica 2010







Gran partit al terreny de joc i a la grada. El filial arlequinat afrontava un derbi contra el Terrassa Olímpica 2010, i nosaltres no vam voler fallar a la cita. Així doncs, uns 20 forçeros vam ser a l'estadi per animar als joves cracs del Centre d'Esports. 
A la sortida dels vestuaris una pancarta a la zona del Gol Nord elaborada per a l'ocasió, deixava ben clar el missatge que volíem transmetre: "El tiempo pone cada uno en su lugar". I és que no ens cansarem de repetir-ho, la 3a divisió és la categoria que li pertoca a un club com el Terrassa. 
Amb l'inici del partit, el Pepín Valls només va tenir un color a la graderia, i és que l'afició arlequinada es va imposar en tot moment, als egarencs desplaçats. Pel que fa al partit, destacar el gran gol d'Agus que va avançar als nostres al minut 55'. Llàstima que finalment no vam poder celebrar la primera victòria del nostre filial davant el Terrassa Olímpica 2010. Tot i sumar doncs 1 punt, volem felicitar els xavals del filial que van fer un enorme partit!


Fitxa tècnica:
CE Sabadell B: Sergi (Ivan, 26'), Estellés, Parera, Pol Moreno, Noguera, Yeray, David (Cesc, , Agus, Ernest, Sandro (Marçal, 80') i Pol Roigé.
Terrassa Olímpica 2010: Ortega, Guillem, Segarra, Jou (Maldonado, 68'), Javi González, Jaime, Diego, Merchán, Marc Vilajosana (Montero, 80'), Batanero (Ángel de la Torre, 74') i Montoro.
Gols: 1-0 (55'): Agus. 1-1 (85'): Montoro.
Àrbitre: Garcia Rosel, delegació de Girona. Grogues a Ernest, Pol Moreno; Marc Vilajosana, Batanero.
Camp: Pepín Valls, 1.600 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada