dijous, 16 d’octubre del 2014

UE Llagostera 0-1 C.E.Sabadell







Aquest era un desplaçament assequible pel que fa a la distància i La Força Arlekinada no podíem fallar. Lluny d'aquest fet, una quinzena llarga de socis forceros van viatjar fins a Palamós per animar al nostre club. Gran part de la nostra expedició va sortir en cotxes des de Sabadell passada l'hora de dinar, amb temps suficient per arribar al municipi del Baix Empordà, fer una petita prèvia i entrar a l'estadi per penjar les pancartes.
Un cop dins i amb el xiulet inicial, el Gol Nord de l'estadi on estàvem situades les penyes arlequinades més sorolloses va començar animar al Centre d'Esports. Tots els presents vam gaudir d'una gran tarda on el Sabadell ens va donar una alegria, guanyant lluny del nostre estadi després de molts mesos sense fer-ho a la lliga, i encadenant així dues victòries seguides.

Aquest dissabte a les 20H seguirem al costat de l'equip, i és que necessitem la col·laboració de tots i totes per seguir animant els colors arlequinats amb més força que mai.
Ens visita el Girona, actual líder de la categoria, i l'afició arlequinada no pot fallar!

SEMPRE ENDAVANT!
LFA SINCE 2010
FITXA TÈCNICA:
UE Llagostera: René, Aimar, Alacalá, Jorge, Enric Pi, Diego Rivas, Jordi López, Sergio León, Tarradellas (Robert Simón 56'), Eloi Gila (Rico 68') i Juanjo (Querol 79`)
CE Sabadell: Nauzet, Cristian (Sotan 35'), Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Hervás, Hidalgo (Eguaras 61'), Collantes, Aridai, Gato i Tamudo (Martí Crespí 84')
Gols: 0-1 minut 63 Collantes.
Àrbitre: Pizarro Gómez del col·legi madrileny ha amonestat al local Eloig Gila i als visitants, Gato, Collantes i Kiko Olivas.
Incidències: 2.783 espectadors al Municipal de Palamós-Costa Brava amb més de 500 seguidors del Sabadell.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada