dijous, 23 d’octubre del 2014

Torneig Futbolí per Parelles "Vè Aniversari LFA"


La Força Arlekinada presenta un nou acte per seguir celebrant com es merescut el Vè Aniversari del grup. Així doncs el proper dissabte 8 de Novembre a partir de les 19H tindrà lloc un torneig de futbolí per parelles al Bar La Llar (C/Salut, 11). El torneig està obert tant als socis i sòcies de LFA com a aquells que no ho siguin.

Inscripcions: 
Per tal de poder participar al torneig, les persones interessades hauran d'inscriure's prèviament. Demanem que si esteu interessats no us espereu fins als últims dies en apuntar-vos, ja que les places són limitades a un màxim d'equips.
Els establiments on podeu apuntar-vos són:
- Bar La Llar (C/Salut, 11), de dilluns a diumenge.
- Bar Clandestino (C/Les Palmeres, 3), de dimarts a diumenge (Matins i Tardes a partir de les 19h).

Els preus d'inscripció per persona són els següents:
- Socis de La Força Arlekinada: 5€
- Socis d'@rlekinats.com: 5€
- No Socis: 6€
Les inscripcions a banda de la participació al torneig, inclouen un entrepà i beguda.

Premis:
Les parelles de jugadors que quedin en les 3 primeres posicions seran recompensades amb els següents obsequis. Els 3rs classificats obtindran una bufanda de LFA, els subcampions un sopar al Bar Clandestino, i finalment, els campions rebran un xec valorat en 100€ (a compartir entre els 2 jugadors que conformen la parella), per gastar en material oficial del Centre d'Esports Sabadell.

Al llarg de la tarda La Força Arlekinada tindrà material a la venda, on podreu aconseguir les dessuadores de la penya, les noves bufandes i adhesius, i si ho desitgeu també podreu fer-vos socis per només 15€.

Agraïments:
Des de LFA volem agrair la col·laboració alhora de poder organitzar aquest esdeveniment d'@rlekinats.com, del Bar La Llar, del Bar Clandestino i del Centre d'Esports Sabadell. 
Per últim, animar-vos a que gaudiu d'una tarda i vespre plenament arlequinat. Ens veiem el proper dissabte 8 de Novembre a les 7 de la tarda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada