dijous, 18 de setembre del 2014

Sopar Vè Aniversari




El proper dijous 26 de Setembre La Força Arlekinada organitza un sopar per als seus socis i sòcies. El motiu d’aquest s’emmarca en els actes de celebració del Vè Aniversari del grup.

El sopar tindrà lloc al restaurant “Pa amb Tomàquet” (Ronda Ponent, 141) i el preu per persona serà de 10€. Per apuntar-se al sopar serà necessari fer el pagament a la prèvia del Sabadell-Ponferradina al nostre lloc de reunió, o bé al descans del partit a la zona d’animació del Gol Nord.

Per últim anunciem el sorteig d’una samarreta del Sabadell de la temporada 2014/15 firmada per tots els jugadors de la plantilla. Els tiquets del sorteig els podreu aconseguir durant el dissabte dia 20, o bé a la prèvia o dins l’estadi, per un preu de 2€.

El número premiat se sabrà el dijous 25 de setembre, durant el sopar, quan la mà innocent d’un jugador del primer equip del Centre d’Esports Sabadell determini qui n’ha estat el guanyador. La Força Arlekinada publicarà qui ha estat el guanyador o guanyadora mitjançant les seves xarxes socials (Twitter i Facebook).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada