dilluns, 21 de juliol del 2014

Subcampions al InterPenyes 2014

Equip que va representar LFA a Xè InterPenyes

Enguany la participació de La Força Arlekinada al torneig, va tornar a destacar un cop més per la comunió entre els seus integrants i la capacitat de mantenir un bon joc durant tot el torneig.

Aquest cop l'equip, (per si algú li queden encara dubtes amb plenitud de socis de LFA) no va perdre cap partit en tot el torneig i només va encaixar un gol en les 12 hores.
Vam arribar a la final on vam perdre per penals davant un equip molt jove, Arlekin Vallès, on des d'aquí el volem felicitar pel primer torneig obtingut.

Destaquem un cop més la participació del nostre conjunt que va obtenir el trofeu Zamora de menys golejats, el MVP gràcies a Pep i el pitxitxi que també va aconseguir el nostre dorsal 14.

La jornada com no podia ser d'altra manera, va finalitzar de manera festiva amb un sopar de tots els forçeros que havien jugat l'InterPenyes. Els que encara tenien ganes de gresca van allargar la nit fins altes hores de la matinada!

No podem acabar sense abans felicitar els companys d'@rlekinats.com, per la gran tasca que duen a terme organitzant aquest esdeveniment, des de fa ja 10 anys. Enhorabona per les X edicions!


NO SURRENDER
LFA SINCE 2010 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada