divendres, 31 de maig del 2013

Eternament Arlequinat


Aquest matí a la sala de premsa Miguel Quereda situada a l'estadi de la Nova Creu Alta, La Força Arlekinada i Supporters Gol Nord hem presentat una samarreta amb dedicatòria especial cap al nostre Sant. La samarreta està impresa per davant, on s'il·lustra la silueta de David, i també per darrere, on s'hi pot veure el seu dorsal acompanyat de les inscripcions "Sant de Navas" i "Eternament Arlequinat". 

Si vols que la samarreta del Sant sigui teva, tan sols et costarà 8€ si ets soci de LFA o SGN, i sinó 10€. Pots fer la teva reserva enviant un correu a samarretadenavas@gmail.com. Les samarretes es vendran demà abans del partit amb l'Elx, de 18h a 21h, a l'entrada de l'Olímpia. També la podreu adquirir al Gol Nord durant el partit.

dimecres, 29 de maig del 2013

Campions!




El passat cap de setmana, els nois del Sabadell Amater van proclamar-se campions del grup quart de la segona divisió catalana, assolint així l'ascens directe a primera (divisió on el filial no hi juga des de la temporada 1993/94). La Força Arlekinada els va acompanyar en aquest últim partit al camp de l'Olímpic la Garriga, on van vèncer per 0-1, gràcies al gol de Sergio Estrada després d'una passada a l'espai d'Hèctor, en els primers minuts de joc. 

LFA vol felicitar al cos tècnic i tota la plantilla de l'amater per aquesta gran temporada i l'ascens assolit, i animem a tots els socis del Centre d'Esports a recolzar el filial en l'últim partit de la temporada, que es jugarà dissabte a les 18:15h a l'Olímpia.


dimarts, 28 de maig del 2013

2 anys



Tot just ara, estàvem a les afores d'Ipurua fent prèvia per al partit més important en els darrers 18 anys. El CE Sabadell disputaria el partit amb De Navas, Bermudo, Azparren, Agustín, Toni Lao, Puigdollers, Juanjo, Robles, Isaac Cuenca, Hiroshi i Marc Fernàndez.

El partit d'anada va finalitzar 0-0 i a la tornada, els arlequinats van treure un empat a u que va suposar l'ascens a Segona Divisió.

Amb el gol de Marc Fernàndez vam tocar el cel!

La Força va ser present amb varis membres que van aconseguir l'entrada en el sorteig que va fer el club i d'altres que van viatjar sense entrada.

Vam portar un cobre-grades que ja havíem mostrat a l'anada a l'estadi de la Nova Creu Alta i això va donar tota la força del mon als nostres herois!


LFA SEMPRE FIDELS

dimecres, 22 de maig del 2013

C.E.Sabadell 0-2 Racing



El passat diumenge el Sabadell es va enfrontar al Racing, equip de la zona baixa. Per aquest partit les entrades eren a preus populars, i altre cop la pluja va fer acte de presència a l'estadi creualtenc, fent que les grades presentessin un aspecte molt millorable. Des d'aquí felicitar els valents que tot i la pluja, no van deixar d'animar l'equip en tot moment.

Pel que fa al partit, poca història. El Sabadell va sortir força adormit, i amb un terreny de joc que impedia realitzar el joc de toc habitual a la Nova Creu Alta. A la primera meitat va haver-hi poques ocasions pels 2 equips. El Sabadell ho va provar mitjançant Lanzarote als minuts 19 i 42, però l'únic capaç de perforar la porteria va ser el conjunt cantàbric mitjançant Jairo segons abans del xiulet que marcava el descans.

A la represa, el Racing va seguir pressionant per ampliar distàncies, i el 0-2 va arribar en una jugada desafortunada quan Samu va acabar introduint la pilota a la porteria de Nauzet, després d'una centrada llarga. El Sabadell va despertar en el tram final del partit, i Lanza per partida doble va tenir ocasions per marcar, tot i que no varen finalitzar amb gol. Abans del xiulet final, Collantes va tenir la última, però tampoc va poder batre al porter visitant Mario.

Cal esmentar que a la mitja part de l'enfontament, La Força Arlekinada va voler homenatjar al sènior femení amb un pancarta on es podia llegir "Campiones!", per tal de felicitar-les pel seu títol d'enguany i el seu ascens a preferent.


FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Longás, 72'), Moha (Uli Dávila, 54'), Collantes, Lanza i Aníbal (Gato, 60')
Real Racing: Mario, Francis, Martí Crespí, Bocanegra, Tiago Pinto, Héctor Yuste, Marcos Gullón, Jairo (Óscar Pérez, 76'), Gai Assulin, Ferreiro (Dorca, 81') i Quini (Koné, 85')
Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo (asturià). Ha amonestat a Tortolero, Hidalgo, Pablo Ruiz, Lanza, Uli Dávila; i Marcos Gullón.
Gols: 0-1 Jairo (44') i 0-2 Samu (52', pp)
Incidències: Nova Creu Alta (2.682 espectadors). S'ha homenatjat als equips del futbol base que ja han ascendit aquesta temporada (Femení Sènior, Cadet A, Benjamí Roger Garcia, Benjamí Hidalgo, Benjamí Olmo i Prebenjamí Toni Lao).

dimarts, 21 de maig del 2013

Pas de gegant cap a 1a!





L'Olímpia dissabte passat va presentar un ambient que indicava la importància de l'ocasió, un ambient que per la trajectòria de l'equip durant tota la temporada, i per l'esforç de tota la plantilla (del primer a l'últim), es mereixien. Així doncs abans del xiulet inicial que enfrontava el 1r contra el 2n, Sabadell b i Tona, l'estadi era ple amb més de mig miler d'aficionats a les grades.

Amb el xiulet inicial però, el conjunt osonenc no va tardar ni un minut en inaugurar el marcador fent el 0-1 mitjançant Eloi i deixant l'Olímpia gelada. El conjunt de Toni Rodríguez, va poder tornar igualar el marcador fent al minut 7', l'1-1 mitjançant Yeray. I a la mitja hora de joc, en un mal refús de la defensa visitant que va acabar enviant la pilota dins la seva pròpia porteria, el Sabadell va poder posar-se per davant el marcador.

A la segona part ja, Sergio Estrada va poder ampliar distàncies fent el 3-1 al 63'. Tot i així el conjunt tonenc, no es va donar per vençut intentant retallar distàncies. Al 74' el filial arlequinat va quedar-se amb 10 homes per l'expulsió d'Aleix Domínguez, per doble targeta groga. I al 75' la UE Tona feia el 3-2 mitjançant Francesc Xavier. Certes pors van fer presència a l'Olímpia, però l'amater va mostrar-se fort sobre el terreny de joc i va aguantar el marcador que acabaria sent el resultat final. En el tram final del partit l'àrbitre va expulsar els jugadors visitants, Albert Ballús i Pere Puig.

Amb el resultat final, l'amater consolida la primera posició, quedant-se a 5 punts del segon classificat, la UE Tona, quan tan sols queden 2 jornades per disputar-se. Així doncs, animem a tots els arlequinats a desplaçar-se aquest cap de setmana a la Garriga, per animar el Sabadell "B" i que l'ascens del nostre filial no es faci esperar mes!

dijous, 16 de maig del 2013

Els bons propòsits arlequinats





Els bons propòsits arlequinats:

Quan arriba l’1 de gener és comú parlar dels anomenats propòsits d’any nou. Hom es fixa uns objectius, uns reptes per millorar la seva vida durant les següents quatre estacions, i es proposa complir-los. En aquest sentit l’únic que diferencia un club de futbol d’un individu és que l’any no comença al gener sinó cap al juliol, amb la pretemporada, i acaba pels volts del juny següent. L’any futbolístic es diu ‘temporada’ i els bons propòsits s’anomenen ‘objectius’. El Centre d’Esports Sabadell encetava la temporada 2012/13 amb molts d’aquests objectius per endavant, unes directrius de les que convé fer balanç. No siguem curts de mires, el CES no és només la plantilla de 25 jugadors (malauradament afectada per les lesions) del primer equip, el club és molt més. Estadi, futbol base, instal·lacions esportives, socis, màrqueting, comunicació i moltes altres parts del tot són igual d’importants per al bon funcionament de l’entitat.

Professionalitzar el club després de dècades al pou del semi-professionalisme és una tasca difícil i llarga però il·lusionant. La temporada es va encetar amb fites històriques, com el fet d’instal·lar cadires a tot l’estadi que a més formen el nom del club al lateral, a banda dels torns d’entrada de l’LFP. La patida permanència del primer any a la categoria era important també per això, no només per l’equip, sinó pel club. Com a part negativa de l’inici de temporada, una de les assignatures pendents segueix sent el número de socis, que ha baixat respecte als 4.000 del primer any a la divisió de plata. També s’ha fet una passa endavant en desenes de petits aspectes que són fruit de la professionalització gradual. El doctor Jorge Ramírez va arribar per estructurar una àrea mèdica més seriosa. Es va dur a terme una gran campanya mediàtica amb l’arribada del creador d’Oliver i Benji al novembre. Al Nadal es va editar un anuari del club, inèdit fins llavors. Ara podem gaudir d’una mascota a l’estadi com molts altres clubs, per entretenir nens i grans a la prèvia i durant els descansos a la Nova Creu Alta. L’any de la consolidació, com es va anomenar aquesta temporada posterior a la de la permanència, ha servit també per consolidar econòmicament l’entitat. L’ampliació de capital, l’entrada del grup inversor japonès i una bona gestió de la junta directiva han permès al Sabadell tenir el major pressupost de la seva història enguany, i vetllar per no tenir dèficit. Fins i tot recentment s’ha estrenat el nou edifici de la Ciutat Esportiva Sabadell – Olímpia, que acollirà una seu comarcal de la FCF i serveis del club, en una segona fase del projecte per dotar-nos d’una ciutat esportiva digna d’un club com el nostre.

Estarem d’acord però, que l’apartat més important de tot el club és el primer equip masculí de futbol, i que tots els engranatges de l’entitat tenen com a objectiu principal que aconsegueixi bons resultats. Afició, pressupost, servei mèdic, instal·lacions, futbol base i directiva caminen en la mateixa direcció, la d’aconseguir un bon nivell a la primera plantilla. L’objectiu de la temporada per l’àrea esportiva era exactament la mateixa que per a la resta del club: la consolidació. I prou que s’ha fet, la lectura no pot ser mai negativa. S’ha assolit la permanència –virtual encara- còmodament, veient tota la temporada els llocs de descens a molta distància i sumant més punts que la temporada anterior jornades abans del final de la lliga.

La repassada ràpida als objectius del Centre d’Esports 12/13 acaba amb el futbol base sense que això sigui un fet casual, perquè és una àrea que s’està omplint d’èxits. El nivell que hi havia a la pedrera arlequinada després d’anys a la 2a Divisió B ila Tercera Divisió del primer equip era més aviat pobre, sense cap representant en una categoria alta. La dinàmica havia de canviar i l’arribada de Javi Pérez com a nou director esportiu del futbol base ja era una declaració d’intencions. Encara no ha acabat la temporada, però de moment ja s’han assolit 6 ascensos al futbol base, entre ells el del Cadet A a Divisió d’Honor, que permet al club col·locar-se per fi entre els millors de Catalunya en una categoria important. Menció a part mereixen les noies del primer equip femení (una secció que va militar a Superlliga), que guanyant la lliga de 1a Catalana han ascendit a Preferent, només una categoria per sota de les nacionals. Tot i això, el repte i prioritat ara mateix a Olímpia és el Sabadell ‘B’. El filial és el primer equip del futbol base i el segon de l’entitat, i ha de servir per abastir la Nova Creu Alta de bons futbolistes. L’ascens de categoria està a tocar, però dissabte es juga el partit més clau de la temporada, una autèntica final davant el segon classificat que pot arrabassar el liderat al ‘B’ o bé donar-li virtualment l’ascens. La Primera Catalana, a una passa de Tercera Divisió, és una categoria que s’ha d’assolir aquesta temporada, un dels objectius del club en l’exercici 12/13. És per això que l’afició s’hauria de fer present a l’Olímpia, que hauria d’animar al Sabadell ‘B’, perquè el que s’estan jugant és, ni més ni menys, la possibilitat de fer créixer el club una miqueta més, de ser encara més grans.

Gairebé acabada la temporada de la consolidació, la valoració és molt positiva. S’ha crescut en tots els àmbits i s’ha consolidat i professionalitzat el club passa a passa, creant estructures sòlides i fortes que permetin pensar en l’ascens a Primera Divisió aviat. Tot i això, és evident que l’assignatura pendent és l’afició i el nombre d’abonats, però sobre això ara mateix no s’hi pot fer res. El que sí es pot fer pel club és recolzar dissabte a l’Olímpia el filial (16:15h), que es juga bona part de les opcions d’aconseguir un altre dels bons propòsits 2012/2013 del CES.

Miki Gonzalo.

dimarts, 14 de maig del 2013

R.Múrcia 1-1 C.E.Sabadell



FITXA TÈCNICA:

Real Murcia:
 Javi Jiménez, Tagliafico, Mauro, Oscar, Albiol, Toribio (Ruso García, 46'), Acciari (Nafti, 57'), Nico (Sotil, 77'), Saúl, Matilla i Kike García

CE Sabadell: Nauzet, Ramírez, Pablo Ruiz, Tortolero, Samu, Juanjo, Juvenal, Longás (Hidalgo, 86'), Collantes, Lanza (Arteaga, 59') i Aníbal (Gato, 70')
Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (navarrès). Ha amonestat a Ruso, Kike García; i Samu.
Gols: 0-1 Collantes (29') i 1-1 Ruso (52')
Incidències: Nueva Condomina (7.312 espectadors) 

dimecres, 8 de maig del 2013

C.E.Sabadell 2-1 Numància



FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Samu, Juanjo, Hidalgo (Gato, 89'), Moha (Longás, 57'), Collantes, Lanza i Aníbal (Juvenal, 76')
CD Numancia: Biel Ribas, Regalón, Jaio, Juanma, Bonilla, Nagore (Bedoya, 55'), Antonio Tomás, Lago Júnior (David Martín, 79'), Julio Álvarez, Del Pino (Nieto, 69') i Pedro Martín
Gols: 1-0 Moha (17'), 2-0 Collantes (60') i 2-1 Juanma (90')
Àrbitre: Mario Melero López (andalús). Ha amonestat a Ramírez, Juanjo; i Lago Júnior
Incidències: Nova Creu Alta (2.525 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort de Jesús María De Navas, pare del porter del primer equip, David De Navas.

dimarts, 7 de maig del 2013

Tots cap a Canovelles!



El proper diumenge 12 de maig a les 16:30h, l'amater juga a Canovelles el partit corresponent a la jornada 31. Es tracta d'una cita molt important ja que el filial arlequinat, s'està jugant l'ascens a la màxima divisió catalana en aquestes últimes jornades de campionat. És necessari que els aficionats responguem i acompanyem l'equip al desplaçament. És per això que des de la Federació de Penyes del Sabadell (on LFA i és present), organitzem un autobús per a recolzar-los. 
Apunta't al bus durant la setmana a les oficines de la Nova Creu Alta. Acompanya al filial a Canovelles.

Sortirem a les 14:45h de davant la tribuna de l'estadi.
Preu: Socis Penyes--> 5€
         No Socis--> 7€

dilluns, 6 de maig del 2013

El femení ja és de Preferent!

Foto: http://arremendats.blogspot.com.es/

Ahir al migdia, el Sabadell Femení va proclamar-se campió de lliga al vèncer per 4-0 al CE Manresa. Les noies d'aquesta forma tant contudent s'imposaven al conjunt del bages, i assolien l'ascens a preferent.

Abans del primer minut les arlequinades, van avançar-se mitjançant un gol en pròpia de la visitant Padilla. Al 14' el Sabadell va ampliar distàncies per mitjà d'Arantxa López, fent pujar el 2-0 al marcador. I encara abans de la mitja part al 39', Ester Rodríguez va fer el tercer mitjançant un gran xut des de fora de l'àrea. Al segon temps Sandra va arrodonir el marcador, fent el quart i definitiu gol. Amb aquest resultat tant còmode, les noies assolien l'ascens a la tercera categoria del futbol femení, i ho feien dues jornades abans de finalitzar el campionat.

Des de La Força Arlekinada, volem felicitar-les per aquests ascens i reivindicar el paper que té el futbol femení, dins el Centre d'Esports Sabadell, perquè elles també formen part del club!

dissabte, 4 de maig del 2013

Jornada completa


Aquest cap de setmana, el primer del mes de Maig tenim una important i completa jornada futbolística.
Aquesta tarda a les 16 hores varis components de La Força serem a l'Olímpia per viure en directe el partit de vital importància entre el filial i el Parets, per acompanyar l'amater en la seva lluita cap a l'ascens a la màxima categoria catalana.
Animarem als nois del Sabadell b, igual que ho hem fet habitualment durant aquesta temporada.

Demà el sènior femení juga també a l'Olímpia, però en un horari dolentíssim (a les 14:15h) i és per aquest motiu que molts dels nostres socis no podran anar a recolzar-les en el seu partit contra el Manresa. Al femení només li falta un punt per assolir el campionat, i l'ascens a preferent.

I per finalitzar demà a la nit, i un cap de setmana més a les 21 hores estarem a la Nova Creu Alta per animar al nostre equip. Ho donarem tot i ens hi deixarem la gola com fem a cada partit. Necessitem el gol nord ple de gent que vulgui animar. No t'ho pensis més!

HONOR AL SABADELL!


dijous, 2 de maig del 2013

CD Mirandés 2-0 C.E.Sabadell



CD Mirandés: Goitia, Koi, César Caneda, Martínez (min.84 Martins), Muneta, Mújika, Pablo (min.67, Iván Agustín), Iribas, Álvaro Corral, Díaz de Cerio (min.77, Goiria) i Rúper.

CE Sabadell: De Navas, Antonio Hidalgo (min. 55, Collantes), Longás, Oscar Ramírez, Aníbal, Juve, Eneko (min.55, Gato), Lanza (min 71, Arteaga), Toni Lao, Tortolero i Moha.

Àrbitre: Pino Zamorano. Ha amonestat a Longas (min.10), Moha (min.50), Iribas (min.60), Corral (min.90).

Gols: 1-0 min.15 (Aritz Mújika), 2-0 min.41 (Ruper).

Municipal d’Anduva: 4.819 espectadors