C.E.Sabadell 2-1 R.Múrcia

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Espasandín, Ciércoles, Longás, Gato, Collantes (Sutil 70'), Edgar (Aníbal 64') y Tamudo (Hidalgo 78')
Real Múrcia FC: Casto, Alex Martínez, Truyols, Dos Santos, Oscar Sánchez (Malonga 78'), Acciari, Toribio (Ivan Moreno 63'), Alberto Dorca, Saul (Wellington Silva 45'), Tete i Kike
Gols: 1-0 Acciari (p.p) minut 13; 1-1 Dos Santos minut 27; 2-1 minut 55 Gato (p)
Àrbitre: Sureda Cuenca del col·legi balear ha amonestat als locals, Nauzet, Juanjo, Longás, Sutil i Cristian i als visitants, Oscar Sánchez, Alex Martínez iTruyols
Incidències: 3.343 espectadors a la Nova Creu Alta. Abans de començar el partit, s'ha guardat un minut de silenci en memòria del jove porter del Girona 'B', Nil Marín.