dimecres, 2 d’octubre del 2013

C.E.Sabadell B 2-0 C.E.Farners

El C.E.Sabadell "B" aquest diumenge va aconseguir la seva primera victòria al Municipal de Ca n'Oriac aquesta temporada, davant el C.E.Farners (2-0). El partit es va resoldre a la segona part quan al 49' els arlequinats van avançar-se al marcador mitjançant un gol en pròpia porta de Miquel Criado. Sergi Estrada va sentenciar al 75' després de l'assistència de Marçal.
LFA va ser present al Municipal, per tal d'animar als nois de l'amater.

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell B:Tienda, Agus, Damas, Estellés, Joan Noguera, Yeray (Varon, min.82)., Buba, Egaña (Marc Burgos, minut 45), Gallart (Lladó, min.60), Marçal (Aleix Domínguez, min.77) i Antonio Gómez (Estrada, min.60).
CE Farners:: Blanquera, Padros (Pau Turro, min.77), Criado (Alex Fajardo, minut 59), Guitart, Almendros, Isaac (Gusó, min.77), Joaquim, Joel, Negre, Jose Manuel Martinez (Ruben Quiles, min. 73) i Robin.
Gols: Agus (minut 49) i Sergi Estrada (minut 75).
Àrbitre: Jordi Jose Barrera
Incidències: Municipal de Ca n’Oriac (100 espectadors).