dimarts, 9 de juliol del 2013

Tricampions!


El passat dissabte a Can Balsach, La Força Arlekinada va proclamar-se campiona de la novena edició del InterPenyes del C.E.Sabadell, que com cada any des del 2005 organitza @rlekinats.com

Enguany en el torneig hi participaven 10 equips, dels quals 7 són penyes oficials dels Centre d'Esports Sabadell: La Força Arlekinada, @rlekinats.com, Supporters Gol Nord, Penya Arlequinada La Plana, Penya Arlequinada Los Califas, Penya Arlequinada Ripollet i Penya Sabadell. La resta d'equips foren: Foreros Arlequinats, Equip de Socis i Periodistes FC.

Al llarg de les 12 hores cal destacar el bon ambient de germanor arlequinat que va haver-hi sobre la pista i també a les graderies del pavelló. També s'ha de destacar el nivell i la igualtat entre els equips del torneig que any rere any va pujant, però sobretot el fet que es mantingui l'esperit festiu de la jornada.

La Força Arlekinada enguany encarava el torneig amb ambició i amb moltes ganes de superar la novena posició del darrer any. LFA en la primera fase del torneig va quedar enquadrada en el grup "Arlequinat", i dels 4 partits que vam disputar vam guanyar-ne 2 i empatar-ne 2 més. Finalment, vam quedar en la primera posició del grup amb 8 punts, i vam classificar-nos per a les semifinals de forma directa.  

Partits de LFA a la fase de grups:
- Supporters 0-1 La Força Arlekinada
- Penya Arlequinada Ripollet 1-1 La Força Arlekinada
- Penya Arlequinada La Plana 2-3 La Força Arlekinada
- La Força Arlekinada 1-1 Equip de Socis

A les semifinals, vam tornar a enfrontar-nos als nostres companys de grada Supporters, i el resultat final de l'encontre va ser el mateix que en el primer partit que havíem disputat a la fase de grups. Així doncs amb una victòria per la mínima (1-0), LFA es plantava a la final de l'InterPenyes i tocava esperar el rival, que finalment seria Foreros Arlequinats.

La final de l'InterPenyes 2013, LFA v.s. Foreros, fou un partit que enfrontava el campió del grup "Arlequinat", contra el campió del grup "Saballut", dos equips que al llarg del torneig havíen mostrat molta solidesa defensiva, encaixant menys d'un gol per partit.  
Durant el transcurs de la final la igualtat i la fermesa en defensa es va fer palesa, i els dos porters van acabar el partit amb la porteria imbatuda. Amb el xiulet final i amb 0-0 al marcador, els penals van marcar el guanyador d'aquesta edició, així doncs LFA va tenir més fortuna en l'execució i va endur-se el InterPenyes 2013 i el 3r del seu Palmarès.
Títol de Campió
Per últim, volem agraïr altre cop als @rlekinats.com la magnífica organització del torneig, i també a tots aquells i aquelles que ens heu felicitat per la victòria.


Classificació Final
1. La Força Arlequinada
2. Foreros Arlequinats
3. Supporters Gol Nord
4. Penya Arlequinada Los Califas
5. Penya Sabadell
6. Equip de Socis
7. Penya Arlequinad La Plana
8. @rlekinats.com
9. Penya Arlequinada Ripollet
10. Periodistes FC
Palmarès
3 - La Força Arlekinada (2010, 2011 i 2013)
2 - @rlekinats.com (2008 i 2012)
2 - Resistència Foreros (2007 i 2009)
1 - Nova Penya Creu Alta (2006)
1 - Penya Sabadell (2005)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada