dijous, 4 de juliol del 2013

Interpenyes 2013

Quadre del IXè Interpenyes

El pròxim dissabte dia 6 de Juliol, com ja és tradició quan finalitza la temporada, tindrà lloc la IXa edició del Torneig Interpenyes del Centre d'Esports Sabadell, organitzat pels companys d'@rlequinats.com.
Al torneig de fulbet d'enguany hi participen 10 equips i es disputarà sobre la pista del pavelló de Can Balsach, durant 12 hores seguides de 9h a 21h. 
La Força Arlekinada hi participarà com de costum, i en aquesta ocasió hem quedat encuadrats en el grup "Arlequinat", juntament amb Supporters Gol Nord, Equip de Socis, Penya La Plana i Penya Ripollet.          A continuació us mostrem l'horari dels partits de LFA:

9:24 Supporters - La Força Arlekinada
12:12 Penya Ripollet - La Força Arlekinada
14:12 Penya La Plana - La Força Arlekinada
16:12 La Força Arlekinada - Equip de Socis

Anunciem que durant tot el dia es podran comprar les samarretes de "Sant De Navas", al preu de 10€. També podreu passar a recollir-les tots aquells que hagueu reservat la samarreta.


Per últim volem animar a tots els arlequinats i arlequinades a que passin una estona durant el dia pel pavelló, per tal de viure en primera persona el bon ambient que s'hi respira. Tampoc podem oblidar-nos de felicitar un any més a l'organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada