dimecres, 17 d’abril del 2013

Viatge i derrota al Alcoraz

A la una del migdia vam sortir des de Sabadell per viure un dia plenament arlequinat, tot i que degut al pèssim horari que va imposar la LFP i les TV, molts membres del grup i de l'afició arlequinada en general van haver de quedar-se a casa sense poder viatjar.

Amb parada prèvia per menjar i beure els components de LFA desplaçats, van arribar a les 5:30 de la tarda a Osca, on feia una bona temperatura per fer una prèvia per la ciutat, i conèixer uns quants bars de la zona.

Força estona abans de l'inici del partit, vam entrar a dins l'estadi per tal de colocar tot el material a la nostra grada i preparar el tifo que l'afició arlequinada va mostrar quan el nostre equip va sortir al terreny de joc.

L'equip va fer una primera part molt dolenta, però a la segona va refer-se i va arribar a empatar dos cops (2-2 / 3-3). Els gols de Paz, Moha i Longás van fer embogir a la quarantena d'aficionats arlequinats que erem al sector visitant del Alcoraz. Juntament amb els membres d'altres grups desplaçats (SGN i Honor) vam estar durant els 90 minuts sense parar d'animar als nostres jugadors. Es pot dir, que va ser el desplaçament amb més animació de la temporada.

Al darrer minut del partit la SD Huesca va fer el gol que suposava la derrota (4-3), i l'expedició va marxar amb un gust amarg per la desfeta i un petit incident al final del partit...

El divendres però, tornarem al temple amb més Força que mai! T'esperem a les 21h al Gol Nord, per animar al Centre d'Esports en el seu partit contra el Recre!

HONOR AL SABADELL!!!

FITXA TÈCNICA:

SD Huesca:
Luis García, Llamas, Echaide, Luis Helguera, Camacho, Carlos Lázaro (Annunziata, 89'), David López, Núñez (Sorribas, 74'), Pacheco, Tariq i Borja (Nacho Novo, 60')
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Ramírez, Samu, Juvenal, Moha (Gato, 84'), Hidalgo (Longás, 60'), Collantes (Arteaga, 75'), Lanza i Uli Dávila
Àrbitre: Fernando López Acera (extremeny). Ha amonestat a Nacho Novo; Toni Lao i Uli Dávila.
Gols: 1-0 Pacheco (13'), 2-0 David López (36'), 2-1 Abraham Paz (55'), 2-2 Moha (68'), 3-2 Helguera (80'), 3-3 Longás (87') i 4-3 Camacho (90')
Incidències: El Alcoraz