dijous, 25 d’abril del 2013

Un punt amb regust a victòria!





El Centre d'Esports va empatar davant el Recreativo de Huelva, a l'estadi de la Nova Creu Alta. Els arlequinats van acabar amb 9 jugadors sobre el terreny de joc, degut a una lamentable actuació de l'àrbitre Dámaso Arcediano. Els de Lluís Carreras se situen a la dotzena posició de la taula classificatòria amb 47 punts.

Fins al minut 20 el partit va ser prou tranquil, sense clares ocasions per part d'ambdós conjunts. Aquesta dinàmica va trencar-se degut a una targeta vermella directa que el senyor Dámaso Arcediano va mostrar a Samu, en un acció molt més que dubtable. Per desgràcia, l'espectacle de l'home del xiulet no va acabar en aquest acció. Tot i quedar amb un jugador menys sobre el terreny de joc, el Sabadell va poder sobreposar-se i marcar l'1-0 al 36', mitjançant Aníbal, el qual va efectuar una rematada de cap, que va finalitzar amb l'esfèric dins la porteria visitant. L'alegria però no va durar gaire, al 38' Chuli va poder superar Nauzet, i establir l'1-1 al marcador.

A la represa només sortir al terreny de joc, els andalusos van tenir un parell d'ocasions clares. Primer Nauzet va aturar de forma acrobàtica un fort xut de Berrocal, i seguidament Chuli tampoc va poder superar al porter arlequinat. Al 55' va tornar a aparèixer l'home del xiulet, per tal de tornar a perjudicar als arlequinats. Dámaso, va mostrar la segona targeta groga a Juanjo, significant aquest fet l'expulsió i que el Centre d'Esports es quedés amb nou jugadors sobre la gespa. A partir d'aquí l'equip va fer un sobre-esforç inhumà  (destacant la gran actuació del nostre porter) per no encaixar cap gol, amb la grada del temple completament entregada, la qual ja n'està farta de tants abusos arbitrals. Finalment doncs el xiulet final de l'àrbitre va permetre sumar un punt, amb regust a victòria. 

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo, Moha, Collantes (Juvenal, 58'), Lanza (Uli Dávila, 82') i Aníbal (Toni Lao, 69')
RC Recreativo: Cabrero, Córcoles (Ferrón, 83'), Martínez, Ruyman, Vega, Zamora (Jesús Rubio, 52'), Matamala, Valle, Alexander, Berrocal i Chuli (Arana, 69')
Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo (Castella-la-Manxa). Ha amonestat a Abraham Paz, Lanza, Nauzet; Zamora, Chuli, Martínez, Valle i Ruyman. Ha expulsat a Samu per vermella directa (21') i a Juanjo per doble amonestació (55')
Gols: 1-0 Aníbal (36') i 1-1 Jonathan Valle (38')
Incidències: Nova Creu Alta (3.095 espectadors). El Benjamí Lluís Carreras ha sortit al terreny de joc abans de començar el partit per celebrar el seu ascens de categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada