dijous, 11 d’abril del 2013

C.E.Sabadell 4-3 Sporting




El Centre d'Esports Sabadell es va retrobar amb la victòria, després de 4 jornades consecutives perdent i 5 sense guanyar. Així doncs els homes de Lluís Carrers van refer-se en el primer partit d'abril, d'una ratxa molt dolenta, on només s'havia sumat un punt en tots els partits de març. Amb aquesta victòria el conjunt arlequinat suma novament 3 punts, que el col·loquen en onzena posició a 8 punts del play-off d'ascens i a 11 del descens.

El Sabadell va sortir molt endollat i abans del mig minut de partit, una jugada de Lanza i Moha, la va rematar Aníbal al fons de la xarxa visitant. El Centre d'Esports no va afluixar l'accelerador i al minut 7 va fer el segon gol del vespre, mitjançant un gol d'Abraham Paz rematant un córner sacat per Lanzarote. El Sporting abans de la mitja hora de joc, va poder escurçar distàncies mitjançant un xut de falta directe, perfectament executat per Sangoy. Al 35' Collantes, va fer el 3-1 executant un lliure indirecte que va colar-se molt ajustat al pal. I abans del xiulet que marca el descans, els asturians van tornar apropar-se al marcador, amb un gol de David Rodríguez.

A la represa, quan tan sols s'havien jugat 3 minuts Borja va cometre penal sobre Aníbal, i això van aprofitar-ho els arlequinats per fer el 4-2, mitjançant Lanzarote. Al 57' va arribar la jugada polèmica del partit, quan Sánchez Martínez va expulsar per una suposada agressió al davanter Aníbal. A partir d'aquest moment el fantasma de les 4 últimes derrotes, va semblar retornar a les graderies dels presents al temple, més encara quan al 60' Bilic va fer el 4-3. Amb mitja hora de joc però, l'Sporting no va poder empatar. Fins i tot en les acaballes del enfrontament, Lanza va enviar una pilota al pal, després d'un contraatac molt ben trenat.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Tortolero, 66'), Moha (Juvenal, 75'), Collantes (Uli Dávila, 85'), Lanza i Aníbal
Real Sporting Gijón: Juan Pablo, Luis Hernández, Bernardo, Borja (Bilic, 50'), Lora, Bustos, Nacho Cases, Jara (Mendy, 77'), Trejo, Sangoy i David (Carmona, 70')
Àrbitre: José María Sánchez Martínez (Murcià). Ha amonestat a Pablo Ruiz, Abraham Paz, Juanjo, Ramírez; Borja, Lora i Bilic. Ha expulsat per vermella directa a Aníbal (57').
Gols: 1-0 Aníbal (1'), 2-0 Abraham Paz (7'), 2-1 Sangoy (29'), 3-1 Collantes (35'), 3-2 David (44'), 4-2 Lanza (48', p) i 4-3 Bilic (60')
Incidències: Nova Creu Alta (3.758 espectadors) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada