dimarts, 12 de març del 2013

Patacada dolorosa

Gol Nord v.s. Ponferradina

El Centre d'Esports va encaixar una dura derrota després de 3 partits sense fer-ho davant la SD Ponferradina. Els de Lluís Carreras, sumen la tercera desfeta de la temporada al temple i es situen a la novena plaça de la taula classificatòria, a 2 punts del play-off d'ascens.

Els primers minuts varen estar condicionats, per les arribades ofensives d'ambdós conjunts. La més clara del conjunt arlequinat va arribar de les mans de Manu Lanzarote, amb una rematada de cap que va sortir fregant el travesser. A mesura que van passar els minuts, el Sabadell va anar a menys, els del bierzo van poder desplegar un joc més ofensiu i gaudir de més arribades a la porteria de Nauzet. Els visitants van obtenir el premi del gol al 36', quan Saúl va rematar al fons de la xarxa un centre executat per Yuri. El gol va deixar tocat al Sabadell, que no va despertar fins a la segona part.

A la represa, el tècnic arlequinat va realitzar dues substitucions per mirar d'incentivar el joc ofensiu, donant entrada a Longás i Uli Dávila. Els primers minuts del segon temps van tenir un clar domini arlequinat, i el Sabadell hagués pogut empatar en varies ocasions. Lanza i Ulises per partida doble, van tenir les seves oportunitats per empatar, però va ser Aníbal el que va gaudir de l'ocasió més clara. El davanter nascut a Villahermosa, va rematar amb el cap un centre vingut des del darrere, que va acabar estavellant-se al pal. Quan semblava que s'estava gestant l'empat, va arribar la jugada clau del partit. Un contraatac molt ben trenat de la Ponferradina, va acabar amb una passada a l'espai per Yuri, el qual va avançar-se a Nauzet i va provocar l'expulsió del porter arlequinat amb vermella directa.
Amb els tres canvis realitzats, l'equip de Lluís Carreras va situar sota pals el defensa Samuel de Los Reyes. Els del bierzo amb un home més van poder ampliar el marcador al 81' mitjançant Joni, i al 90' van arrodonir la victòria amb el 0-3 amb un gol de Yuri.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Raúl Goni, Samu, Hidalgo (Longás, 46'), Llorente (Gato, 65'), Moha (Uli Dávila, 46'), Lanza, Eneko i Aníbal
SD Ponferradina: Santamaría, Alan, Carlos Ruiz, Robusté, Carpio, Juande, Isaías (Lafuente, 85'), Joni, Saúl, Acorán (Nano, 77') i Yuri
Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (navarrès). Ha amonestat a Hidalgo, Moha, Raúl Goni; Isaías, Joni i Carpio. Ha expulsat per vermella directa a Nauzet (70').
Gols: 0-1 Saúl (36'), 0-2 Joni (81') i 0-3 Yuri (90')
Incidències: Nova Creu Alta (3.717 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort de Cristina Tarrés, dona del conseller Antonio Salguero; i Antoni Puyol, expresident de la Federació Catalana