diumenge, 17 de febrer del 2013

Una victòria més

Aspecte del Gol Nord durant el partit d'ahir


El Centre d'Esports Sabadell va sumar 3 punts ahir, contra el filial del Real Madrid per 3 gols a 1. Amb aquesta victòria els arlequinats es queden tan sols un punt de les places de play-off d'ascens a la primera divisió.

Tot i que el partit va disputar-se a les 8 de la tarda, hores abans components de La Força Arlekinada ja rondaven per les afores de l'estadi, alguns dels quals van assistir a la trobada que van protagonitzar abans del partit ambdues federacions de penyes .

Pel que fa al partit, l'aspecte de la graderia i per tant també del Gol Nord, va ser espectacular, el millor de tota la temporada. En quant animació però, considerant la quantitat de gent que hi havia l'estadi, poder no es va recolzar a l'equip tant com s'hagués pogut. Tot i això, des de la nostra zona es va intentar motivar a la grada i que aquesta animés durant tot el partit.
El primer gol de l'enfrontament va arribar al minut 6, obra d'Aníbal després d'una molt bona jugada de Lanza per la banda dreta de l'atac arlequinat. Tot i que el Sabadell no va dominar la possessió durant gran part de l'enfrontament, va saber rendibilitzar molt millor les ocasions que va tenir. Així doncs amb el 1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A l'inici de la segona part, al 55' el Centre d'Esports va marcar el segon gol del vespre. En aquesta ocasió va ser mitjançant una rematada que va efectuar Eneko lliure de marca, al segon pal de la porteria defensada per Tomás Mejías. D'aquesta forma, la Nova Creu Alta embogia d'alegria i tornava a gaudir d'una gran festa, dues setmanes després de la gran remuntada al filial culer.
El toc d'atenció pels de Carreras però el va posar Plano, quan al 74' va escurçar distancies. Per sort, a la jugada següent el '9' del conjunt arlequinat tornava a perforar la porteria visitant i aquest cop per sentenciar definitivament el partit.


A pocs minuts del final, des de la nostra zona es va intentar animar a la resta, provocant que es tornés a veure l'onada a la Nova Creu Alta (després de molts partits sense poder gaudir-la a l'estadi). També es va provar d'aixecar a totes les persones de l'estadi, mitjançant el ja típic càntic "Que voti la Creu Alta".

FITXA TÈCNICA: 
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raul Goni, Oscar Ramírez, Juvenal, Hidalgo (Llorente 76'), Moha (Longás 66'), Lanzarote, Eneko i Aníbal (Collantes 77') 
Real Madrid-Castilla: Tomás Mejías, Juanfran (Lucas 56'), Casado, Nacho, Ivan (Alex78'), Jesé, Mosquera, Cheryshev, Casemiro (Oscar Plano 56'), Borja i Fabinho
Gols: 1-0 minut 6 Aníbal; 2-0 minut 55 Eneko; 2-1 minut 74 Oscar Plano; 3-1 minut 76 Aníbal 
Àrbitre: Trujillo Suárez del col·legi canari ha amonestat als locals, Toni Lao Raul Goni i Eneko i al visitant Fabinho. 
Incidències: 6420 espectadors a la Nova Creu Alta en la millor entrada de la temporada

D'altra banda avui s'ha confirmat, l'arribada de Samuel de los Reyes, nou reforç per al primer equip fins a final de temporada, degut a la baixa per lesió de Toño. Des de LFA li volem desitjar molta sort!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada