dimecres, 6 de febrer del 2013

Remuntada espectacular!

LFA a la Marxa

El passat dissabte abans del partit que el Centre d'Esports havia de disputar contra el filial blaugrana, La Força Arlekinada va col·laborar en l'organització d'una marxa, per tal de fer ambient pels carrers de la ciutat. Aquesta va sortir puntualment a les 5 de la tarda des de la plaça Creu Alta en direcció a l'estadi, i tot i que finalment només va reunir una quarantena d'aficionats, van ser suficients per fer-nos sentir per allà on passàvem. 

Gol Nord contra el barça b

Amb l'inici del partit el Gol Nord va afinar les goles i va començar animar a l'equip com cada partit a la Nova Creu Alta. Al minut 8 però, amb el primer gol dels visitants vam rebre la primera patacada. Tot i així, es va seguir animant de forma prou contundent els següents minuts. Amb el pas de l'estona però, i el domini que estava exercint el filial blaugrana a la primera part, l'animació va anar decaient força. El 0-2 arribava al 44' i tot feia pensar, que el partit es posaria molt coll amunt. A la següent jugada ja fregant el límit del descans, un golàs d'Hidalgo va fer retornar les esperances a tots els presents a l'estadi.

A la represa, el Sabadell va sortir esperonat pel gol d'abans del descans. Aquests ànims van contagiar-se a la grada, que va tornar a animar de valent i va ajudar als nostres en la remuntada. L'esforç que va desplegar el Centre d'Esports en atac, es va veure recompensat al 70', quan Lanzarote va rematar a la perfecció una centrada de Toño, fent pujar l'empat a 2 al marcador. La pressió arlequinada va seguir sobre la porteria defensada pel sabadellenc Masip, i només set minuts després, la Nova Creu Alta tornava a embogir degut al 3-2, després d'un córner. Un cop amb el resultat a favor, l'estadi va ser una festa fins al xiulet final. Finalitzat l'enfrontament, el Sabadell amb 3 puts més al sarró, s'apropa novament a les posicions de play-off d'ascens, només separat d'aquestes posicions per un punt.


FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
 Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Goni, Toño, Juanjo, Hidalgo, Moha, Lanza (Aníbal, 82'), Eneko (Gato, 90') i Uli Dávila (Toni Lao, 84')

FC Barcelona B: Jordi Masip, Balliu, Planas, Lombán, Grimaldo, Gus Ledes (Dongou, 79'), Rafinha (Kiko Femenía, 64'), Cristian Lobato, Sergio Araujo (Ilie, 60'), Deulofeu i Luis Alberto
Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez (andalús). Ha amonestat a Juanjo, Lanza, Uli Dávila, Nauzet; i Rafinha.
Gols: 0-1 Rafinha (7'), 0-2 Cristian Lobato (43'), 1-2 Hidalgo (44'), 2-2 Lanza (70') i 3-2 Luis Alberto (77', pp)
Incidències: Nova Creu Alta (3.825 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort de Pere López, pare del directiu i conseller Josep López Oliver, i de l'exjugador de la dècada dels 50, Agustí Faura.
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada