dimecres, 27 de febrer del 2013

Cop de sort



El Centre d'Esports va vènçer a Chapín, mitjançant un gol en pròpia porta al temps de descompte. Els arlequinats encadenen la segona victòria seguida i ja sumen 42 punts, situant-se en places de play-off d'ascens a primera divisió.

El partit va estar marcat pel desencert dels locals i per la falta d'arribada del Sabadell. L'equip que va aportar més perill doncs va ser el Xerez, però els seu errors i la gran actuació de Nauzet, van permetre als arlequinats no encaixar cap gol. A la primera part, Lucas Porcar va gaudir de dues ocasions per obrir la llauna, però ambdós xuts van sortir desviats. Els de Lluís Carreras, ho van provar de falta directa mitjançant Juvenal, però Raúl Navas va respondre a la perfecció. Abans de que l'àrbitre marqués la mitja part, els andalusos van poder marcar, però Nauzet va desviar la rematada.

A la represa, el guió del partit va seguir igual. La situació però va canviar, quan al minut 61 Juvenal va ser expulsat per doble groga deixant al Sabadell amb 10. A partir d'aquí el Xerez va trobar-se encara més còmode, i va gaudir de diverses ocasions que no van arribar a bon port. Els arlequinats van tenir una de les úniques ocasions a falta de cinc minuts, però l'acció trenada entre Lanza i Abraham Paz, la desviar la defensa local a córner. I quan tot feia pensar que l'enfrontament havia d'acabar amb empat sense gols, al minut 94 un servei de banda llarg de Samuel, que Eneko va centrar a l'àrea del Xerez, va acabar amb un toc espectacular de Galán introduint la pilota dins la seva pròpia porteria. Amb això, no va haver-hi temps per més, i el Sabadell va sumar 3 punts que el fan escalar posicions, i situar-se en zona de play-off.


FITXA TÈCNICA

Xerez CD:
Raúl Navas, Cámara, Galán, Rafa García (Bruno Herrero, 76’), Redondo, Maldonado, Rueda (Adrián Ruiz, 83’), Marquitos (Jose Vega, 70’), Iago Bouzón, Lucas Porcar i Patiño
CE Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Goni, Samu, Juvenal, Moha (Llorente, 89’), Hidalgo, Lanza (Collantes, 90’), Eneko i Aníbal (Uli Dávila, 66’)
Àrbitre: Francisco Manuel Arias López (Cantàbric). Ha amonestat a Rueda; Samu i Eneko. Ha expulsat per doble amonestació a Juvenal (61’)
Gol: 0-1 Galán (95’, pp)
Incidències: Chapín (4.736 espectadors) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada