dimarts, 8 de gener del 2013

No podem amb el líder

Foto: Web oficial de l'Elx
El Centre d'Esports Sabadell, va disputar un gran partit al camp del líder de la categoria, l'Elx CF. Finalment però els tres gols a pilota aturada dels alacantins van condemnar un Sabadell que va merèixer més.

La primera part va estar protagonitzada pels 5 gols del partit. S’ha de destacar que el col·legiat no va voler donar per vàlid un gol del nostre defensa Toni Lao, que segons les imatges indiquen, és totalment legal.
Els gols de Etxeita, Powel i Hidalgo en pròpia porteria van servir perquè l’Elx superes al Centre d’Esports Sabadell que va plantar cara al líder durant els 90 minuts que va durar el partit.
Manu Lanza va fer el gol de l'empat, dos minuts després de que Etxeita al 9' obrís el marcador rematant un corner, on Nauzet no va poder fer-hi res. Una falta molt llunyana va sorprendre a Manu Herrera i l'empat igualava el marcador. Minuts més tard, Powel va fer el 2-1, en un altre corner on els del Baix Vinalopó van superar-nos per alt, guanyant el salt a la nostra defensa. Després de que el senyor De Burgos Bengoetxea no dones per vàlid el gol de Toni Lao, Hidalgo va fer el gol de l'empat a 2, completant una gran jugada de Moha i Uli Dávila. I abans d'arribar al descans, el propi Hidalgo en un refús d'una falta en contra, va desviar la pilota fent que entrés a la porteria de Nauzet.

La segona part, sense gaire història, el Sabadell  ho va intentar quan va poder, i l'Elx va defensar el resultat amb una defensa ben ordenada. Manuel Gato va tenir l’empat al 89 però la seva rematada va sortir per sobre de la porteria dels locals. Sense més, el partit va finalitzar amb el resultat que s'havia arribat a l'equador del partit, i els arlequinats van encadenar així la segona derrota consecutiva.


FITXA TÈCNICA:

Elche CF:
Manu Herrera, Damián, Etxeita, Verdés, Albacar, Mantecón, Generelo, Fidel, Xumetra (82’), Coro (Linares, 85’) i Powel (Pelayo, 66’)
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Ramírez, Hèctor Simón, Hidalgo (Baha, 71’), Moha (Gato, 81’), Collantes (Aníbal, 58’), Lanza i Uli Dávila
Gols: 1-0 Etxeita (9’), 1-1 Lanza (11’), 2-1 Powel (17’), 2-2 Hidalgo (39’) i 3-2 Hidalgo (43’, pp)
Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc).Ha amonestat a Albacar, Powel, Manu Herrera, Generelo, Damián, Mantecón; Moha, Uli Dávila, Toni Lao i Pablo Ruiz.
Incidències: Martínez Valero (11.053 espectadors)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada