divendres, 21 de desembre del 2012

L'última cita d'enguany


Alineació titular del Sabadell al Sardinero

El Centre d'Esports Sabadell va guanyar diumenge passat, després de 3 jornades sense fer-ho. El partit corresponent a la jornada 18 va enfrontar el Racing de Santander amb els arlequinats, a l'estadi del Sardinero. Lanzarote va avançar el Sabadell als primers minuts, el resultat però ja no es mouria, i el 0-1 acabaria sent definitiu. La nota negativa va ser la lesió de Víctor Espasandin, que es passarà uns 4 mesos de baixa. 
Aquest dissabte, el Sabadell jugarà l'últim partit del 2012. El rival serà el C.D.Lugo que encadena dues victòries consecutives (contra Almeria i R.Madrid B). Els gallecs aquesta temporada afronten la temporada del retorn a segona divisió, ja que des de la 1992-93 no hi militaven. Actualment se situen tretzens a la taula amb 23 punts, i l'únic precedent en lliga és una victòria arlequinada per 1-0 de l'últim cop que els albivermellos van jugar a segona.

La convocatòria del cos tècnic del Centre d'Esports pel partit és la següent:

De Navas, Nauzet, Òscar Ramírez, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Hèctor, Juanjo, Fito, Juvenal, Hidalgo, Moha, Gato, Arteaga, Lanza, Baha, Aníbal i Uli Dávila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada