dilluns, 24 de desembre del 2012

El Sabadell cau derrotat en l'últim partit del 2012

Gol Nord durant el partit contra el Lugo.

El Centre d'Esports Sabadell va caure derrotat a la Nova Creu Alta contra el Lugo, per un solitari gol dels gallecs en la primera part (0-1). Els arlequinats passaran les festes en novena posició, amb 27 punts i tan sols a 4 del play-off d'ascens a primera divisió.

Els primers minuts del partit van ser dominats pels homes de Lluís Carreras, ja al minut 1 Lanza va gaudir d'una bona ocasió en un llançament de falta, i Hidalgo en el rebuig tampoc va materialitzar. L'acció més clara pel Centre d'Esports va arribar al quart d'hora de partit, quan el Sabadell va disposar d'un penal a favor comès sobre Aníbal. L'encarregat d'executar la pena màxima, Lanzarote, no va poder transformar ja que Juan José va aturar-lo amb el peu. Tot i així el Sabadell abans de mitja part va seguir insistint i buscant el gol, que va poder obtenir en un parell d'ocasions d'Uli. Malauradament però el marcador es va moure pel cantó visitant, quan al 35' un atac per banda dreta del Lugo amb posterior centrada, la va desviar Moha amb la mala fortuna que la pilota va arribar als peus d'Óscar Díaz, el qual no ho va desaprofitar per fer el 0-1.

A la represa, el domini arlequinat encara va ser més aclaparador que en el primer temps. Als primers minuts de la segona part, Hidalgo va gaudir d'una boníssima ocasió quan va plantar-se sol davant del porter visitant, però aquest va respondre perfectament quan el capità arlequinat va intentar superar-lo per dalt. El Sabadell ho va seguir provant però la sort no va estar de cara i Juan José va actuar de salvador per al Lugo. En el segon temps ho van provar Uli Dávila, Aníbal, Juvenal i Lanza, però cap d'ells va poder fer pujar l'empat al marcador creualtenc. Els gallecs van poder ampliar a la segona part per mitjà d'Óscar Díaz a la contra, en una de les poques ocasions en que van arribar, quan el Centre d'Esports estava completament abocat a l'atac. Finalment, el 0-1 es va consumar i el Sabadell va caure a la Nova Creu Alta abans de la parada nadalenca. Tot i així des de LFA volem agrair als nostres la gran entrega que van mostrar durant el partit, i  encoratjar-los ja que n'estem segurs de que el 2013 serà un gran any.

Salut i Honor al Sabadell!

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
 Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz (Fito, 75'), Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, 60'), Moha (Baha, 75'), Lanza, Uli Dávila i Aníbal

CD Lugo: José Juan, De Coz, Víctor Díaz, Raúl Fuster, Manu, Carlos Pita, Javi Rey, Pablo Álvarez (Iago Díaz, 67'), Tonetto (Iván Pérez, 62'), Rubén Durán i Óscar Díaz (Fran Sol, 81')
Àrbitre: Fernando López Acera (extremeny). Ha amonestat a Hidalgo, Ramírez; Rubén Durán, Raúl Fuster i Óscar Díaz.
Gol: 0-1 Óscar Díaz (35')
Incidències: Nova Creu Alta (3.028 espectadors).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada