dimarts, 4 de desembre del 2012

Derrota a Los Pajaritos

El Centre d'Esports va caure derrotat a l'estadi del C.D.Numància, i trenca la ratxa de 5 partits sense perdre. Els arlequinats es varen avançar mitjançant un gol de Moha al primer temps, i ja a la segona part els sorians van donar la volta al marcador.

Des dels primers minuts els homes de Lluís Carreras van realitzar un partit molt seriós. Les primeres ocasions ofensives del partit ser presents en els dos equips, per part local la va tenir Juanjo, i pel conjunt arlequinat Lanza i Uli. Tot i així la primera ocasió de gran perill la va tenir l'equip sorià, quan Del Pino va enviar el seu xut al travesser i el rebot va caure a peus de Natalio, el qual va xutar massa creuat. Seguidament però va ser el Sabadell qui no va desaprofitar una ocasió per inaugurar el marcador. Va ser en una gran passada a l'espai de Juanjo Ciércoles que va aprofitar molt bé Moha, primer superant el porter i tot seguit marcant a porta buida. Abans del descans els sorians van gaudir d'una gran oportunitat, però quan Juanjo ja havia superat a Nauzet va topar amb Espasandín, que va treure la bimba sota pals.

A la represa ambdós equips van tenir varies oportunitats per canviar el signe del partit. Pel cantó arlequinat Hidalgo va xutar massa creuat, i pels castellans Regalón i Juanjo es van trobar amb un Nauzet ben col·locat sota pals. Al 67' va arribar la millor ocasió del Sabadell per ampliar distancies al marcador, va ser en una acció d'Ulises Dàvila que davant del porter no va definir correctament enviant la pilota fora. Només tres minuts després però, va empatar el Numància mitjançant un gol de Juanjo, el qual va rematar una centrada de Julio Álvarez. Amb l'empat a un al marcador sorians i arlequinats van poder fer el segon, pel cantó local va intentar-ho Regalón i Del Pino, i pel Sabadell va provar-ho Lanza i Ulises. Finalment però va ser al 89' quan va arribar l'acció desafortunada del partit. L'àrbitre Pérez Pallas va xiular un dubtós penal, per unes suposades mans de Paz dins de l'àrea. Des del punt de penal Julio Àlvarez no va fallar, fent el definitiu 2-1. Seguidament només va haver-hi temps per tal de que Aníbal ho provés a la desesperada, sense obtenir-ne el premi.

D'aquesta forma el Sabadell va encaixar una derrota després de 5 partits sense fer-ho, i sumant 2 partits sense guanyar. Ara toca aixecar el vol a la Nova Creu Alta i per això es necessita l'ajuda de l'afició. Aquest dissabte 8 de desembre a les 20h. t'esperem al Gol Nord per animar als nostres. No fallis, t'esperem!

FITXA TÈCNICA:

CD Numancia:
Herrerín, Unai, Regalón, Juanma, Ripa, Sunny, Julio, Bedoya (Larrea, 84’), Del Pino (Nagore, 90’), Natalio i Juanjo
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha (Aníbal, 89’), Lanza (Collantes, 77’), Eric Reverter (Eneko, 56’) i Uli Dávila
Gols: 0-1 Moha (25’), 1-1 Juanjo (70’) i 2-1 Julio Álvarez (89’, p)
Àrbitre: David Pérez Pallas (gallec). Ha amonestat a Juanjo, Regalón, Unai, Sunny; Moha, Lanza, Juanjo, Abraham Paz, Nauzet i Antonio Hidalgo.
Incidències: Los Pajaritos