dimarts, 11 de desembre del 2012

C.E.Sabadell 2-2 R.Múrcia

Lanza abans d'executar el penal.

El Centre d'Esports Sabadell empata davant el Real Múrcia a la Nova Creu Alta (2-2). Els arlequinats varen avançar-se mitjançant un gol matiner de Lanzarote, però el Múrcia a la segona part i amb un jugador menys sobre el terreny de joc va donar la volta al marcador. Finalment i en el temps de descompte els arlequinats van poder empatar de penal.

Els homes de Lluís Carreras van sortir molt endollats al terreny de joc. Això ho demostra, que en la primera jugada de perill el Sabadell va avançar-se al marcador, quan Aníbal va fer un passe en profunditat que va recollir molt bé Lanza, driblant un defensa i executant un xut ras lluny de l'abast de Javi Jiménez. Al 21' Uli hagués pogut eixamplar la distància, però el mexicà no va poder resoldre amb efectivitat. Al minut 27' va semblar que el partit es posava molt bé pels interessos arlequinats quan l'àrbitre Figueroa, va expulsar per doble groga al visitant Dos Santos. Tot i jugar amb un home més el Sabadell no va ser capaç d'ampliar la distància en la primera part i ho va acabar pagant en la segona.

A la represa els arlequinats semblava que havien saltat a la gespa amb la mateixa actitud dels primers 45 minuts. Així doncs al minut 3 de la segona Uli no va veure Aníbal, quan aquest estava completament sol, i la seva rematada va acabar sortint fora. Al 8' de la segona, el Múrcia ja va avisar mitjançant Gómez, però Nauzet va respondre perfectament rebutjant el seu xut. Al 66' el conjunt pimentonero va posar la igualada en el marcador, quan va centrar Molinero i Kike dins de l'àrea arlequinada va poder baixar la pilota i rematar al fons de la porteria. La patacada completa va arribar quatre minuts després, quan Toni Lao va cometre penal i mitjançant Matilla el Múrcia va fer pujar l'1-2 al marcador. Els arlequinats no tenien més remei, que buscar l'empat, però els visitants amb un home menys i amb la victòria momentània van tancar-se amb contundència al darrera. Només Uli al tram final del partit, va provar-ho sense èxit amb una volea molt ben aturada per Javi. Finalment quan tot feia pensar en la derrota del Sabadell, al 94' Molinero va cometre un clar penal sobre Uli Dávila. Lanza va ser l'encarregat d'executar la pena màxima i va fer pujar el definitiu 2-2 al marcador.

Al Gol Nord durant el partit va haver-hi un nivell d'animació irregular depenent de les fases del partit, tot i així va ser el sector del camp on va haver-hi més caliu. Agrair a tots els que vau confiar amb l'equip fins l'últim moment i no vau deixar d'animar als nostres fins al xiulet final.

SALUT I FORÇA!

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Espasandín, Pablo Ruiz (Baha 74'), Toni Lao, Ramírez, Juanjo, Moha, Hidalgo (Juvenal 55'), Manu Lanza, Uli Dávila i Aníbal (Collantes 70')
Real Múrcia:  Javi Jiménez, Tagliafico, Oscar Sánchez, Dos Santos, Molinero, Nafti (Saul Berjón), Albiol (Eddy Silvestre 79'), Matilla, Gómez, Cristian Ruso (Jorge 39') i Kike Garcia
Gols: 1-0 Lanzarote minut 2; 1-1 Kike Garcia minut 66; 1-2 Matilla (p) minut 70; 2-2 Lanzarote (p) minut 94
Àrbitre: Figueroa Vázquez del col·legi andalús ha amonestat al local Toni Lao i als visitants Oscar Sánchez, Kike Garcia i Goméz. Ha expulsat per doble groga als visitants Dos Santos i Molinero i ha expulsat amb vermella directe al visitant Matilla

Incidències: 3.148 espectadors a la Nova Creu Alta amb la presència d'una vintena de seguidors del Real Múrcia.