dimecres, 14 de novembre del 2012

Tornem a guanyar al temple!

Pancarta que vam treure a la sortida dels nostres.

El Centre d'Esports Sabadell guanya a la SD Huesca i torna ha sumar els 3 punts després de cinc jornades sense fer-ho (tres derrotes i dos empats). Els homes entrenats per Lluís Carreras se situen en novena posició a la classificació amb 19 punts, a tan sols 3 de les places de play-off d'ascens a primera divisió.

A la sortida dels nostres jugadors al terreny de joc, vam desplegar una pancarta per encoratjar-los a seguir lluitant, i per demostrar que lluny de resultats, la passió per uns colors és el que realment importa. Així doncs vam deixar les coses ben clares: "En la Victòria i en la Derrota, Sempre Fidels". També, juntament amb els companys de Supporters i abans de l'inici del partit, vam repartir varies octavetes per animar a la gent del Gol Nord a aprendre's els nostres càntics, i seguir fent més gran dia a dia la grada d'animació.

El Gol Nord, en plena acció!

Els arlequinats a la primera part van començar molt forts, i disposats avançar-se al marcador ben aviat. La primera ocasió va arribar després d'una falta executada per Lanza, i que va pentinar Uli Dàvila.
Pocs minuts més tard, el mexicà es plantava sol davant el porter visitant i el defensa Llamas, va acabar realitzant un penal que a més li va suposar l'expulsió. Lanzarote va ser l'encarregat d'executar la pena màxima, efectuant-lo correctament i fent pujar l'1 a 0 al marcador. Amb avantatge al marcador el Sabadell va dominar i va gaudir de moltes altres ocasions, tot i que Diogo en una acció aïllada hagués pogut igualar, però la seva rematada va estavellar-se al travesser. El xiulet del col·legiat indicava el final d'una primera part prou tranquila i dominada pels arlequinats.

A la represa, el Centre d'Esports va seguir dominant i tenint ocasions clares per ampliar l'avantatge. La majoria d'accions de la segona part a nivell ofensiu, van estar protagonitzades per Manu Lanzarote, tot i que finalment cap d'elles va servir per perforar la porteria defensada per Luis Garcia. L'única ocasió important de la Sociedad Deportiva va arribar des de les botes de Nuñez, però la seva volea va marxar per sobre el travesser. Pel cantó arlequinat també varen poder ampliar el marcador, Uli Dàvila rematant una centrada de Moha, i Juanjo amb un potent xut. El xiulet final de l'àrbitre, va consumar l'ansiada victòria esperada per tots els arlequinats presents a l'estadi creualtenc.


FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
 Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Espasandín, Juanjo, Moha (Llorente, 72'), Uli Dávila, Lanza, Eneko (Collantes, 51') i Aníbal (Fito, 62')
SD Huesca: Luis García, Carlos Diogo, Álex Pérez, Rivas, Llamas, Carlos Lázaro, David López, Camacho, Jorge Larena (Annunciata, 72'), Nacho Novo (Jokin, 72') i Borja (Núñez, 53')
Àrbitre: José Luis Lesma López (madrileny). Ha amonestat a Espasandín; Núñez i Rivas. Ha expulsat per vermella directa a Llamas (13')
Gols: 1-0 Lanza (15', p)
Incidències: Nova Creu Alta (4.937 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort del soci del CE Sabadell, Andreu Pellicer. El creador dels dibuixos animats d'Oliver i Benji, Yoichi Takahashi, ha fet la sacada d'honor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada