dimarts, 27 de novembre del 2012

5è partit consecutiu sense conèixer la derrota

Lanza celebrant el seu gol.
El passat dissabte el Centre d’Esports Sabadell va empatar davant del Mirandés (1-1) en el partit disputat a la Nova Creu Alta, corresponent a la jornada 15 del campionat.

Va ser l'equip de la província de Burgos qui va obrir la llauna, De Cerio al minut 15 va xutar sol davant de Nauzet, superant-lo i transformant en la primera ocasió de perill dels visitants, fent d'aquesta forma el 0-1.
El Sabadell portava el control del partit i les ocasions eren constants davant la porteria de Goitia. No va ser, però fins el minut 41 quan Manu Lanza feia el gol de l'empat. Va ser en una jugada on va engaltar l'esfèric després d'una centrada de Juanjo Collantes. Un autentic golàs.
La segona part no va ser tant vistosa com els primers 45 minuts i ambdos equips no van tindre gaires ocasions. Poques internades a l'àrea d'un i altre equip. A destacar les accions d'Ò.Ramirez que va rebre dues targetes grogues en 4 minuts.
La setmana vinent visitem Sòria, diumenge a les cinc de la tarda Numancia - C.E.Sabadell.

Dresden & Gol Nord
A la grada vam tenir el gust d'estar amb un grup d'aficionats del Dynamo Dresden. Durant tot el partit hem estat cantant i fent amistat amb ells. Sempre sereu ben rebuts per part de LA FORÇA ARLEKINADA!!!

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Espasandín, Hèctor Simón, Hidalgo (Ramírez, 81'), Moha (Fito, 71'), Lanza, Collantes (Aníbal, 57') i Uli Dávila
CD Mirandés: Goitia, Iribas, Javi Soria, Raúl García, Álvaro Corral, Iván Agustín (Ruper, 71'), Mikel Martins, Cases (Pablo Infante, 62'), Muneta, Díaz de Cerio i Goiria (Mújika, 78')
Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Balear). Ha amonestat a Pablo Ruiz, Hèctor Simón; Iribas, Cases, Iván Agustín i Javi Soria. Ha expulsat per doble amonestació a Ramírez (85')
Gols: 0-1 Díaz de Cerio (15') i 1-1 Lanza (41')
Incidències: Nova Creu Alta (3.464 espectadors). S'ha lliurat una placa al CD Mirandés commemorativa de la primera visita de l'equip castellano-lleonès a Sabadell. El servei d'honor ha anat a càrrec del Tennis Sabadell pel seu ascens a Primera Divisió de tennis masculí.