dimarts, 16 d’octubre del 2012

Primera derrota a la Nova Creu Alta

Gol Nord contra l'Hèrcules.

El passat diumenge 14 d'Octubre el Centre d'Esports Sabadell, va encaixar la segona derrota consecutiva a la lliga, i la primera d'enguany a la Nova Creu Alta. L'Hèrcules va avançar-se 0-2 abans del descans i els de Lluís Carreras a la segona part, només van poder reduir distàncies.

El partit va començar bé per als interessos arlequinats, amb un ocasió d'Oscar Ramírez. Tot i així després de que la seva acció no arribés a bon port, a la contra Nauzet va cometre penal sobre Sardinero. Portillo va executar el penal, fent pujar el 0-1 al marcador, però Pino Zamorano el va fer repetir, i en la segona ocasió el davanter va errar l'execució enviant el seu xut al pal. Els arlequinats van agafar de nou les regnes del partit, i Collantes en dues ocasions va poder inaugurar el marcador. Una acció aïllada dels alacantins dins de l'àrea arlequinada però, la va saber aprofitar de meravella Portillo, per fer pujar aquest cop si, el 0-1 al marcador. Lluny d'enfonsar-se el Sabadell va tenir oportunitats d'empatar per mitjà d'Hidalgo i d'Aníbal. Just abans del descans però, un acció de Portillo va fer ampliar les distàncies al marcador, després de guanyar la partida a Pablo Ruiz i batre al porter arlequinat.

A la represa el Sabadell va sortir disposat a empatar el partit. Només començar, Lanza va gaudir d'una ocasió que va sortir fregant el pal. Seguidament es va estar a punt de marcar, primer amb un centre de Ramírez i després amb un xut de Collantes que sortir massa creuat. Després de tanta insistència, el gol arlequinat va arribar a pilota parada. Una falta sacada per Lanzarote la va pentinar Gato per posar-la lluny de l'abast de Juan Carlos, i així fer pujar l'1-2 al marcador. Els de Lluís Carreras van tenir varies oportunitats per empatar, primer en una centrada de Collantes on Aníbal no va arribar per molt poc. Lanza i Fito també van provar-ho xutant des de la distància, però sense obtenir el premi del gol. I l'última ocasió ja en temps afegit la va tenir Aníbal, però el seu xut va acabar a les mans del porter visitant.
Amb el xiulet final, es va sumar la primera derrota del Sabadell a l'estadi creualtenc i per tant els arlequinats encadenen dues jornades seguides sense sumar.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell:
 Nauzet, Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Gato, 71'), Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Uli Dávila, 55'), Arteaga (Fito, 46'), Lanza, Collantes i Aníbal

Hércules CF: Juan Carlos, Pere (Raúl, 77'), Cabrera, Mora, Sellés (Guille, 46'), Arbilla, Edu Bedía (Diego Rivas, 46'), Sardinero, Clausí, Gilvan i Portillo
Àrbitre: Alfonso Pino Zamorano (Castella-la-Manxa). Ha amonestat a Nauzet, Hidalgo, Aníbal, Espasandín; Cabrera i Juan Carlos. Ha expulsat a Lanza un cop al túnel de vestidors amb vermella directa.
Gols: 0-1 Portillo (29'), 0-2 Portillo (40') i 1-2 Gato (72')
Incidències: Nova Creu Alta (3.820 espectadors)