dimecres, 31 d’octubre del 2012

Empat davant el Córdoba

Alineació titular del C.E.Sabadell

El Centre d'Esports Sabadell va trencar dissabte passat la seva ratxa negativa, així doncs els homes de Lluís Carreras van poder empatar a 1 davant el club Córdoba CF després de 3 derrotes consecutives a la lliga.

Només iniciar-se el partit, al minut 7, els arlequinats van encaixar el 0-1 després d'una errada en el refús de Ramírez. El gol aconseguit per Renella, complicava el partit des dels primers minuts. El Centre d'Esports va gaudir de varies ocasions per igualar el marcador abans de la mitja part. Primer una rematada d'Eneko, i seguidament Hidalgo va tenir dues oportunitats que no van perforar la porteria dels andalusos. Així doncs es va arribar a l'equador de l'encontre amb la sensació de que el marcador no era just, pel que s'havia vist a la primera part.

A la represa el conjunt entrenat per Rafael Berges, va semblar despertar i va gaudir de dues bones oportunitats per ampliar la ventatge. Primer la va tornar ha tenir Renella, i seguidament Kiko Olivas, però el seu xut va marxar fregant el pal. A partir d'aquí però, el Sabadell va tornar a fer un pas endavant i va gaudir de bones ocasions. Primer en una ocasió de Collantes, i tot seguit en una doble acció d'Eneko i Hidalgo. Finalment el gol arlequinat va arribar al 69' de mans del mexicà Uli Dávila que tot justa acabava d'entrar al terreny de joc. En el tram final del partit ambdós conjunt van poder decantar la balança, i fins i tot els visitants van aconseguir marcar, però l'1-2 va ser anul·lat per fora de joc.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
 Nauzet, Ramírez, Toni Lao, Abraham Paz, Espasandín (Arteaga, 83'), Juanjo, Hidalgo, Moha, Collantes (Uli Dávila, 64'), Eneko (Eric Reverter, 78') i Aníbal
Córdoba CF: Alberto García, Fernández, Gaspar, Kiko Olivas, Dubarbier, Abel (Patiño, 77'), López Garai, López Silva, Pedro (Fuentes, 55'), Joselu i Renella (Caballero, 62')
Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido (Basc). Ha amonestat a Eneko, Eric Reverter; Alberto García i Fuentes.
Gols: 0-1 Renella (7') i 1-1 Uli Dávila (69')
Incidències: Nova Creu Alta (3.484 espectadors) 



LFA al Gol Nord de l'Olímpìa

La Força Arlekinada abans del duel del primer equip, va assistir a l'Olímpia on el nostre filial tenia una cita davant el CE Manresa. El resultat final però va ser de derrota per 1-3 pels nois arlequinats. El gol de l'amater va ser d'Hèctor Garcia, ja en el tram final del partit i només va servir per poder maquillar el marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada