dilluns, 22 d’octubre del 2012

El Sabadell no aixeca cap.


Els homes de Lluís Carreras van encaixar la tercera derrota consecutiva en lliga a l'estadi de Gran Canària, realitzant en línies generals un partit força fluix. La derrota dels arlequinats a la desena jornada situa a l'equip en desena posició, a 3 punts de la promoció d'ascens, i a 5 punts del descens.

El Centre d'Esports va sortir fred i despistat al terreny de joc, i en el primera meitat del partit el conjunt canari va tindre moltes oportunitats per avançar-se al marcador. La primera jugada d'autèntic perill va arribar abans del minut 10, quan la davantera local va guanyar bé l'esquena als nostres defensors i en primera instància va ser Nauzet qui va refusar el xut de Vitolo, tot i així el refús va estar apunt d'aprofitar-lo el mateix, però per fortuna del Sabadell el remat va estavellar-se al travesser. Minuts més tard, després d'una jugada per banda de Thievy aquest va cedir per Javi Guerrero, el qual va estar a punt d'inaugurar el marcador. A la següent jugada de perill va arribar el gol canari, justament quan Pablo Ruiz va perdre una pilota en defensa i això ho va aprofitar la davantera de la UD Las Palmas per construir una jugada ràpida, que va finalitzar amb el gol de Javi Guerrero. Tot i encaixar el gol el Sabadell no va despertar, i va poder encaixar més gols abans del descans, en un parell de rematades de Thievy i Momo. L'única acció arlequinada de cert perill abans de la mitja part, fou un xut de Collantes que no va sorprendre al porter Barbosa.

A la represa, la UD Las Palmas va sortir disposada ha ampliar la distància en el marcador. El primer en avisar va ser Momo, i seguidament Thievy va tindre una altra oportunitat. El Sabadell va intimidar la porteria rival al 59' quan una passada a l'espai de Moha va arribar als peus d'Arteaga, tot i que finalment el seu xut va intercedir en els peus d'un defensa i la bimba va acabar a la cantonada. A mesura que passaven els minuts els locals van anar retrocedint, i més quan Momo al minut 75 va veure la segona groga. Tot i així la millor ocasió per empatar no va arribar fins al temps afegit, quan un xut de Juvenal des de la distància, va estar apunt de colar-se dins la porteria de Las Palmas. Finalment però el Sabadell va encaixar una derrota merescuda, i sens dubte la millor notícia de l'enfrontament va ser el debut, jugant els 10 últims minuts del partit, del jove jugador de l'amater Èric Reverter.

FITXA TÈCNICA:

UD Las Palmas:
 Barbosa, Pignol (David García, 72‘), Jeison Murillo, Deivid, Dani Castellano, Javi Castellano, Momo, Vitolo (Vicente Gómez, 83’), Nauzet Alemán, Thievy i Javi Guerrero (Tyronne, 63’)

CE Sabadell: Nauzet, Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Èric Reverter, 81’), Espasandín, Hèctor Simón, Juvenal, Moha (Fito, 81‘), Arteaga (Uli Dávila, 62’), Collantes i Aníbal
Gol: 1-0 Javi Guerrero (16’)
Àrbitre: José María Sánchez Martínez (Múrcia). Ha amonestat a Javi Castellano, Vitolo, David García, Nauzet Alemán, Vicente Gómez; Juvenal, Espasandín i Hèctor Simón. Ha expulsat per doble amonestació a Momo (75’)
Estadi: Gran Canaria (10.040 espectadors)    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada