dijous, 13 de setembre del 2012

El Sabadell es refà

La Força Arlekinada al mini

El Centre d'Esports Sabadell va encaixar la primera derrota de la temporada al mini estadi a la tercera jornada, el passat diumenge 2 de setembre, per 2 gols a 0. En el segon desplaçament de la temporada cal destacar la gran presència d'aficionats arlequinats que van presenciar l'enfrontament, gairebé un miler. Per part de La Força Arlekinada una quinzena de penyistes es van desplaçar a l'estadi del filial culé.

Gol Nord contra l'Almeria.

Després de 3 jornades disputades i amb només 2 punts els arlequinats rebien l'Almeria, el líder en aquell moment de la segona divisió, que arribava a la Nova Creu Alta després d'aconseguir tres victòries consecutives en les tres jornades de competició disputades. El Sabadell a més encara no havia estrenat el seu compte golejador aquesta temporada.
Els homes de Lluís Carreras però, van disputar un grandíssim partit assolint una victòria final per 3-0, amb un hat-trick del davanter Aníbal Zurdo. Durant bona part de l'enfrontament es va mantenir un gran nivell d'animació al Gol Nord, contagiant en determinats moments a tot l'estadi.

Hidalgo celebra el gol a la nostra zona.

El passat dimarts 11 de Setembre, diada nacional de Catalunya, el Sabadell va confirmar la seva reacció en el partit de Copa. Davant es va trobar l'Hèrcules, que a la lliga tampoc ha tingut un bon inici (amb 3 punts en 4 jornades). Els arlequinats van avançar-se al minut 35 de la primera part, mitjançant un córner rematat per Ulises Dávila. A la segona, Antonio Hidalgo va sentenciar al minut 57, amb un gran gol després d'una passada a l'espai de Juanjo.