dimecres, 27 de juny del 2012

Lliga al complet


El cap de setmana passat va acabar de constituir-se la lliga de segona divisió de la temporada vinent. Així doncs ja coneixem tots els equip que l'integraran i per tant tots els rivals del Centre d'Esports Sabadell i els estadis que haurem de visitar per tal de recolzar el nostre equip. 
Els equips que es mantenen respecte als de la temporada passada són els següents: Alcorcón, Hèrcules, Córdoba, Almería, Barça B, Las Palmas, Numancia, Elx, Huesca, Xerez, Girona, Guadalajara, Recreativo, Múrcia i Sabadell.
Els que han baixat enguany de la primera divisió: Sporting, Racing de Santander i Vila-real.
I els que han pujat de la categoria de bronze: Mirandés, Ponferradina, Lugo i Madrid B.
Dels nouvinguts a la categoria cal destacar que l'equip de Miranda d'Ebro, debutarà a la Lliga de Futbol Professional per primer cop en la seva història. Els gallecs disputaran la seva segona temporada a segona després de jugar ara fa una dècada, és a dir la 1992/93. La Ponferradina torna a la categoria de plata després de jugar una sola temporada a segona b, i el filial del Madrid ho fa després de passar 5 temporades seguides a la categoria de bronze.
De primera enguany, ha baixat un equip molt potent, el Vila-real, que duia 12 temporades seguides a la màxima categoria del futbol estatal, arribant a jugar el 2005-06 les semifinals de la Champions League. També ha baixat el Racing de Santander que portava 10 temporades jugant a primera divisió aconseguint la 6a posició el 2007-08. Per últim el Sporting de Gijón, que des de la temporada 2008-09 el Molinón presenciava partits de primera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada