divendres, 22 de juny del 2012

Junts som més forts

Imatge del carnet de soci d'enguany.

Aquesta setmana el Centre d'Esports Sabadell ha presentat la campanya de captació de socis per a la propera temporada, que porta per nom "Junts som més forts". L'objectiu que s'ha fixat el club és arribar a la xifra dels 4.500 socis, i per tal d'assolir-los s'han presentat diverses novetats respecte la temporada passada.
Primer de tot un carnet per a les persones aturades, el qual tindrà un preu de 120€ i es podrà gaudir del futbol des de la zona més sorollosa de l'estadi, el Gol Nord (i la promoció també inclou el Gol Sud). El club també ha apostat per mantenir el preus dels carnets de soci de la passada temporada, i a partir del pròxim dilluns 25 de juny ja es podran retirar a les oficines de la Nova Creu Alta. Un altra de les novetats d'aquest any és el gran nombre d'establiments col·laboradors que té el club, un al·licient per tot aquell que es faci soci. Per últim, des del club han expressat la intenció d'expandir el Centre d'Esports arreu del Vallès, procurant que el Sabadell torni a ser l'equip de la comarca.

Aquests són els preus dels abonaments del Gol Nord, zona on s'ubica la penya La Força Arlekinada. Si tens ganes d'animar, no t'ho pensis! Fes-te el carnet per venir animar!

Sènior: 180€
Jubilat (+65): 120€
Joves 18-25 anys: 120€
Juvenils 12-17 anys: 60€
Infantil 0-11 anys: 20€
Aturats: 120€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada