dimarts, 8 de maig del 2012

Tercera derrota consecutiva

Pancarta mostrada a l'inici de l'encontre.

El Centre d'Esports no va poder puntuar davant el Celta de Vigo, i va sumar la segona derrota consecutiva a la Nova Creu Alta, la quarta de la temporada.

A l'inici de l'encontre, just a la sortida al terreny de joc dels nostres, des del Gol Nord vam treure una pancarta amb una consigna ben clara: "Lluita, Sua, Confia. Junts ho Farem! Visca el Sabadell!" per mostrar el nostre incondicional suport als jugadors arlequinats, i també a la lluita que estan duent a terme per salvar la categoria que ha costat tants anys i esforços assolir.

La primera part del partit va estar dominada per un Celta que als primers minuts ja va abissar per mitjà de Toni, quan el seu xut primer el va rebutjar De Navas i després el pal dret de la porteria. El primer gol dels visitants va arribar al minut 30 quan Álex López va rematar sol una centrada de Iago Aspas. Abans de mitja part el Centre d'Esports només va poder aproximar-se a la porteria rival al minut 42 quan Luna va intentar-ho en una jugada personal.

A la represa el Centre d'Esports va intentar canviar la imatge de la primera part i els primers minuts van ser de domini arlequinat. Al minut 4 de la segona, un córner tret des de la dreta el va poder rematar Agustín posant l'empat a 1 al marcador de l'estadi. En aquest instant del partit els de Lluís Carreras es van créixer i van plantar cara a un rival, que amb un golas a 13 minuts del xiulet final va acabar enduent-se els 3 punts de la Nova Creu Alta.

Els arlequinats doncs a falta de 6 jornades per finalitzar el campionat es troben amb 42 punts, és a dir a 7 del descens que actualment el marca un altre equip català, el Girona. Les 6 jornades restants el Sabadell ha de visitar els estadis d'Elx, Valladolid, Alcorcón i Las Palmas i rebre a casa el Almeria i el Numància, un calendari força complicat si ens fixem en que 4 dels 6 equips estan lluitant per pujar a primera divisió.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo (Ramírez, 68'), Agustín, Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Juvenal, 61'), Lanza, Adrián Luna i Florian (Baha, 76')
RC Celta de Vigo: Sergio, Hugo Mallo, Túñez, Oier, Roberto Lago, Bustos, Álex López, Toni (De Lucas, 65'), Orellana, Natxo Insa (Joan Tomàs, 72') i Iago Aspas (Bellvis, 80')
Àrbitre: Juan Martínez Munuera (valencià). Ha amonestat a Olmo, Adrián Luna; i Natxo Insa.
Gols: 0-1 Álex López (30'), 1-1 Agustín (50'), 1-2 Orellana (76')
Incidències: Nova Creu Alta (4.800 espectadors)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada