dijous, 17 de maig del 2012

Som de Segona!

El Sabadell suma 46 punts i certifica la permanència virtual.

El Centre d'Esports va guanyar el seu partit davant l'Almeria per 2-1 a la Nova Creu Alta, i va certificar virtualment la permanència a la categoria de plata.

La notícia que va confirmar el club al matí que s'havien exhaurit les entrades del Gol Nord, només van ser un petit tast de la festa que es viuria al vespre a l'estadi.
El partit va començar amb més de 7.000 persones a les graderies de l'estadi creualtenc, una de les millors entrades de la temporada, i amb moltes ganes d'animar a l'equip per assolir els 3 punts.
Els de Lluís Carreras van saltar al terreny de joc disposats a donar-ho tot davant un rival que se la jugava per entrar als play-off d'ascens a primera divisió. El primer gol va arribar 3 minuts després del primer quart d'hora de partit, quan després d'una jugada genial de Lanza per banda dreta aquest va centrar, rematant A.Bueno de cap a dins de la xarxa. La rèplica dels andalusos no ha tardat arribar, així doncs un minut després De Navas ha rebutjat una rematada desviada per Bueno. En la jugada següent va arribar el segon gol arlequinat, en aquesta ocasió va centrar Aarón Bueno i va rematar Baha, fent esclatar el deliri a les grades de la Creu Alta que veia com el seu equip havia marcat 2 gols en cinc minuts. Bueno hagués pogut incrementar l'avantatge però l'intent de vaselina el va aturar bé Esteban. Abans de mitja part l'Almeria va intentar reduir distàncies, primer per mitjà d'una rematada de Carlos García que ha acabat al travesser, i seguidament un mà a mà d'Aleix amb De Navas, que el porter arlequinat ha resol a la perfecció.

A la represa l'Almeria va seguir apretant sent conscient de la necessitat dels punts, aquesta pressió va convertir-se amb arribades perilloses per mitjà d'un cop de cap desviat d'Ulloa i d'una rematada de Soriano al pal. Quan el Sabadell s'havia desfet mica en mica d'aquest setge, va arribar l'acció del penal de Toni Lao a Ulloa, que el mateix va encarregar-se de transformar-lo al minut 18 de la segona part. L'Almeria s'ha vist esperançat per aquest gol, tot i així el Sabadell va ser qui va gaudir de millors ocasions per ampliar l'avantatge. Primer amb un cop de cap de Baha que va sortir desviat, i seguidament una rematada de Florian que va aturar Esteban. Els minuts finals els visitants van intentar empatar, però més amb el cor que amb el cap i sense realment aportar perill a la porteria de De Navas. Amb el xiulet final l'afició va agrair l'esforç dels nostres jugadors celebrant la permanència gairebé matemàtica, i és que el Centre d'Esports es va situar a 12 punts del descens quan en resten 12 per jugar-se, així doncs un empat en els quatre partits restants ja valdria per tenir un any més futbol de segona divisió a la capital del Vallès.

Des de La Força Arlekinada volem agrair a tots aquells que ahir van baixar a la nostra zona per animar l'equip i els animem a seguir-ho fent en l'últim partit de lliga que resta a la Nova Creu Alta contra el Numància.


FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: De Navas, Lao, Samuel, Agustín, Ramírez, Hector Simón, Juvenal, Arteaga (Hidalgo 60'), Lanzarote, Aarón Bueno (Adrian Luna 70') i Baha (Florian 78')
UD Almeria: Esteban, Jakobsen, Rafita, Carlos Garcia, Santi, Bernardello, Soriano (Pallarés 70'), Aleix Vidal (Jonathan 79'), Aarón (Ortiz 56'), Corona i Ulloa
Gols: 1-0 Aarón Bueno minut 19, 2-0 Nabil Baha minut 23, 2-1 Ulloa (de penal) minut 63.
Àrbitre: Piñeiro Crespo del col·legi asturià ha amonestat als locals, Toni Lao i Samuel i als visitants, Carlos Garcia, Aleix Vidal i Jakobsen.
Incidències: 7.200 persones a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada