dilluns, 14 de maig del 2012

Partidàs al Martínez Valero, tot i l'empat final.

Gran partit del Sabadell al Martínez Valero, tot i l'empat final.

El Centre d'Esports va empatar a 1, en el seu partit a Elx, on va dominar la major part del partit i va posar les ocasions, però el desencert va condicionar el resultat final.

Els primers 10 minuts de partit varen ser de domini local, amb un Elx que va saltar amb ganes d'avançar-se al marcador esperonat per més de 10.000 seguidors a les graderies del Martínez Valero. De Navas va fer dues intervencions de mèrit, primer aturant un xut de Xumetra i seguidament un de Generelo.
A partir d'aquí però va començar a dominar un Sabadell, que al minut 30 va tenir l'oportunitat més clara de la primera part en una triple ocasió de Lanzarote, Aarón Bueno i Baha en la mateixa jugada. Amb la possessió de pilota pels homes de Lluís Carreras es va arribar a la mitja part de l'encontre.

A la represa els arlequinats van sortir a per totes. La primera ocasió de la segona part la va tenir Arteaga que després de driblar la defensa alacantina es va plantar sol davant Juan Carlos i no va saber resoldre. El gol arlequinat era apunt d'arribar, i va ser en el minut 11 de la segona, quan una centrada d'Arteaga la va aprofitar Aarón Bueno per fer el seu cinquè gol de la temporada i posar el Sabadell al capdavant del marcador. L'Elx a partir d'aquí es va veure obligat a intentar empatar, tot i així el Sabadell va estar ben posicionat en defensa i fins i tot va tenir ocasions per ampliar l'avantatge al contraatac. En una jugada aïllada però va arribar l'empat dels locals per mitjà de Niki Bille. Després de l'empat de l'Elx, el Sabadell va tornar a la càrrega i va tenir nombroses ocasions al contraatac per poder endur-se els 3 punts, la pilota però no va voler entrar.

L'última jornada de primera divisió però va suposar una gran alegria pels aficionats del Centre d'Esports, ja que al consumar-se el descens del Vila-real a segona divisió, el seu filial va baixar directament a segona b, alliberant una plaça de descens. Així doncs el Sabadell quan falten 15 punts per disputar-se es troba a 9 del descens.

FITXA TÈCNICA:

Elche CF: Juan Carlos, Carpio, Etxeita, Perico (Niki Bille, 61’), Ángel, Beranger, Ruper, Xumetra, Generelo, Flaño (Alberto, 46’) i Héctor Verdés (Héctor Rodas, 17’)
CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Samuel, Agustín, Ramírez, Juvenal, Héctor Simón, Arteaga (Álex Cruz, 78’), Lanza, Aarón Bueno (Hidalgo, 71’) i Baha (Florian, 64’)
Gols: 0-1 Aarón Bueno (min. 57’); 1-1 Niki Bille (min. 82’)
Àrbitre: Sánchez Martínez, assistit a bandes per Martínez Nicolás i López Mir, ha amonestat als locals Juan Carlos, Beranger, Generelo, Niki Bille, Alberto i Héctor Rodas i als arlequinats Juvenal i Lanza.
Incidències: Partit disputat a l’estadi Martínez Valero d’Elche corresponent a la jornada 38 de la Segona Divisió davant d’uns 10.300 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada