divendres, 11 de maig del 2012

Elx - C.E.Sabadell

Vine a la nostra seu social i gaudiràs del partit en pantalla gegant!
El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà al conjunt alacantí el pròxim diumenge 13 de maig a les 6 de la tarda a l'estadi Martínez Valero, en el partit corresponent a la jornada número 38 de la segona divisió.
Els arlequinats arribaran al encontre després de 3 derrotes en les últimes 3 jornades disputades (Girona i Celta a la Nova Creu Alta i Múrcia a fora), i amb l'obligació de sumar si no volen veure de més aprop el descens a la categoria de bronze. L'Elx el darrer partit, amb una victòria al miniestadi, va trencar també una mala ratxa de 2 partits sense guanyar, tot i així els homes de Ferrando són a 5 punts del play-off d'ascens a primera i lluitaran fins a l'últim sospir per entrar-hi. De fet el club ja ha posat en marxa promocions per intentar que l'estadi el diumenge presenti un molt bon aspecte.
Els precedents entre ambdós equips assenyalen tan sols 3 victòries del Sabadell en 20 visites a terres alacantines, la última la temporada 1980-81 per un ajustat 2-3.

Convocatòria de Lluís Carreras:
David De Navas, Ian Mackay, Toni Lao, Oscar Ramírez, Agustín Fernández, Samuel Baños, David Bermudo, Juanjo Ciércoles, Hector Simón, Juvenal Edjogo, David P. Arteaga, Antonio Hidalgo, Albert Puigdollers, Manuel Lanzarote, Aaron Bueno, Álex Cruz, Florian Taulemesse i Nabil Baha. 

Des de La Força Arlekinada si no pots desplaçar-te per animar al nostre equip et proposem una jornada ben arlequinada. Al migdia vine a l'Olímpia per animar l'amater en el seu partit davant la UE Castellar, i a la tarda t'oferim el partit del Centre d'Esports en pantalla gegant a la nostra seu social, situada al Bar Clandestino (C/Les Palmeres n.3 de Can Deu).

Així doncs no et quedis a casa, i disfruta d'un diumenge ben arlequinat!

Esdeveniment al facebook: http://www.facebook.com/events/298711910213005/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada