dimarts, 1 de maig del 2012

Derrota per la mínima a Múrcia





Florian va intentar marcar el gol de l'empat. 
El Centre d'Esports va perdre per la mínima a la Nueva Condomina, i suma dues derrotes consecutives. L'equip no redueix la distància amb el descens i es veu afavorit per la victòria del Nàstic enfront l'Alcoià.

El conjunt de Lluís Carreras va sortir al terreny de joc convençut de que els tres punts serien de vital importància per donar tranquil·litat al que resta de temporada.
Els minuts inicials van ser molt espessos. Cap dels dos equips va dominar, tot i que el Múrcia va voler adormir el partit. Fins el minut quinze no va arribar el gol dels locals, quan a pilota parada Cristian Garcia va enviar la pilota al fons de la xarxa rematant un córner. A partir d'aquí el Centre d'Esports va tenir la pilota però els locals van saber defensar-se bé, sent l'única acció de perill una intervenció de Luna.

A la segona part Roger Garcia (entrenador del Sabadell degut a l'expulsió de Lluís Carreras a la mitja hora de partit) va introduir dues substitucions, van marxar els dos extrems fins el moment Lanza i Ramirez i en les seves posicions van sortir Ezequiel i Florian.
Amb el pas dels minuts els arlequinats tenien més el control del partit i les ocasions van arribar. Una, la va tenir Toni Lao, potser la més clara del partit, a passada d'Arteaga però el lateral arlequinat no va poder superar el porter local.
Al minut 69, Arteaga va ser substituït per Nabil Baha i el Centre d'Esports passava a atacar amb tres davanters centres, el marroquí però no va aportar massa perill ofensiu en els minuts restants.
Tot i el millor joc ofert en la segona part, el resultat ja no es va moure més i amb l'1-0 al marcador es va arribar al final del partit.


FITXA TÈCNICA

Real Múrcia: Jiménez, Molinero, Luciano, Amaya, Óscar Sánchez (Albiol, 83'), Richi, Iturra, Mario Marín (Isaac Jové, 60'), Sutil (Pedro, 70'), Emilio Sánchez i Cristian García
CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Samuel Zoe, Bermudo, Hèctor Simón, Hidalgo, Arteaga (Baha, 68'), O.Ramírez (Ezequiel, 46'), M.Lanza (Florian, 46') i Adrián Luna.
Àrbitre: José Luis Lesma López (madrileny). Ha amonestat a Mario Marín, Emilio Sánchez, Iturra, Isaac Jové, Richi; Toni Lao, Arteaga i Ezequiel. Ha expulsat al tècnic Lluís Carreras.
Gol: 1-0 Cristian García (15')
Estadi: Nueva Condomina de Múrcia


El pròxim dissabte a les sis de la tarda t'esperem més que mai al Gol Nord.

L'EQUIP NECESSITA ELS NOSTRES CÀNTICS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada