dissabte, 5 de maig del 2012

C.E.Sabadell - R.C. Celta de Vigo


Vine al Gol Nord!


El Centre d’Esports s’enfronta aquesta tarda contra el Reial Club Celta de Vigo, a les 6 de la tarda a la Nova Creu Alta. El Sabadell afrontarà el partit com una final ja que si els arlequinats guanyen es situarien a 11 punts del descens quan només en quedin 18 per disputar-se.
Davant però no tindrà un rival còmode, sinó més aviat el contrari. Els gallecs arriben com a tercers classificats en plena lluita per pujar a primera divisió, i sent l’equip que ha marcat més gols fins el moment i el segon menys golejat darrere el Valladolid.
Els de Lluís Carreras hauran de refer-se de les dues derrotes patides en les dues darreres jornades contra el Girona i el Múrcia. La dinàmica del Celta, tot i golejar el barça b per 4 gols a 1, tampoc és gaire bona ja que ha perdut 2 dels 3 últims enfrontaments jugats.
L’últim precedent a la Nova Creu Alta el trobem la temporada 1991-92 a la categoria de plata, on els gallecs acabarien imposant-se per 0-1.  

Convocatòria del C.E.Sabadell:
De Navas, Mackay, Olmo, Samuel, Ramírez, Toni Lao, Juanjo, Agustín, Hèctor Símon, Puigdollers, Juvenal, Hidalgo, Arteaga, Lanza, Bermudo, Adrián Luna, Baha i Florian

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada