divendres, 27 d’abril del 2012

Real Múrcia - C.E.Sabadell

L'enfronatment tindrà lloc a la Nueva Condomina a les 18h.
A vuit jornades pel final de la competició els homes de Lluís Carreras viatjaran a terres murcianes, en la jornada 36 de la segona divisió, per enfrontar-se demà dissabte a les 6 de la tarda al Real Múrcia, actualment 17è classificat amb 39 punts.
Els arlequinats que venen d'encaixar una dura patacada en el seu partit davant el Girona intentaran seguir sumant per acostar-se a la permanència. Els murcians després de 3 derrotes consecutives, l'última que van patir a casa molt dura (2-6 davant l'Hèrcules), sortiran a per totes per no seguir reduint distàncies amb la zona de descens.
L'últim precedent entre ambdós conjunts a la Nueva Condomina, el trobem en el partit de la temporada passada que va decidir qui seria el campió absolut de la segona divisió b, el resultat final va ser d'1-0 igualant així el Múrcia la derrota patida a la Nova Creu Alta en l'anada de l'eliminatòria i perdent el Centre d'Esports l'esmentat títol als penals. Si ens fixem però en l'últim precedent a la divisió de plata és favorable als interessos arlequinats amb una victòria per 0-1 ala temporada 1991/92, on finalment el Sabadell acabaria en novena posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada