dilluns, 2 d’abril del 2012

Patacada al Collao


El Centre d'Esports Sabadell va perdre per 2 gols a 1 al Collao als últims minuts del partit. Els arlequinats encadenen cinc partits sense guanyar i se situen en quinzena posició a 8 punts del descens.

La Força Arlekinada es va desplaçar en petit comitè fins Alcoi per animar al Centre d'Esports, finalment l'expedició va tornar sense cap punt però amb un desplaçament més a la butxaca.


Abans d'iniciar-se el partit es va fer un minut de silenci per la mort de l'exdelegat de l'Alcoyano, Francesc Galbis. Amb el xiulet inicial l'Alcoyano va sortir més centrat al terreny de joc i això ho va materialitzat al minut 19, quan en una jugada de Wellington superant la defensa arlequinada va cedir a David Torres i aquest va poder superar De Navas i fer un gol que avançava als locals.

Els homes de Lluís Carreras van reaccionar minuts després del gol encaixat. Primer Florian amb un xut que va sortir desviat per poc, i després Lanza va provar-ho des del punt de córner, intentant un gol olímpic. Amb l'1-0 doncs es va arribar al descans.


Just dos minuts després de la represa el Sabadell va empatar. Va ser mitjançant un penal que va cometre Aloisio sobre Florian, i que Juvenal va executar a la perfecció. Al minut 57 Juvenal ser substituït per Hidalgo, justament el de Canovelles va tenir una de les millors ocasions per avançar als arlequinats. Va ser en una gran escapada de Florian per la banda dreta de l'atac arlequinat, el qual va centrar perquè Hidalgo rematés fent lluir a Dorronsoro.

Lanza ho va tornar a intentar amb un xut de rosca, que va tornar a topar amb el porter local. Aquests van ser els millors minuts d'un Sabadell, que va poder sentenciar però no ho va fer. Els alcoians en canvi van aprofitar una ocasió en el 86, quan una rematada al pal de Paco Esteban, la va recollir Alvaro per superar a De Navas, i fer embogir l'afició local.

El Centre d'Esports després d'aquesta derrota, s'ha complicat una mica la situació tot i tenir encara un coixí de punt important. Així doncs el pròxim dissabte davant el Nàstic no es pot fallar més.




FITXA TÈCNICA
CD Alcoià: Dorronsoro, Pina, Aloisio, Morcillo, Carrión, Alvaro, Miki (César Remón 57'), Fran Miranda, Wellington, Gato (Cañadas 73') i David Torres (Paco Esteban 77')
CE Sabadell: De Navas, Oscar Ramírez, Juanjo, Agustín, Bermudo, Hector Simón (Adrián Luna 88'), Juvenal (Hidalgo 57'), Puigdollers, Lanzarote, Aarón Bueno (Ezequiel 70') i Florian.
Gols: 1-0 David Torres min 19; 1-1 Juvenal (de penal) min 47; 2-1 Álvaro min 86
Àrbitre: Bikandi Garrido ha amontestat als locals, Pina, Aloisio, Fran Miranda, César Remón. Morcillo, David Torres i Cañadas i als visitants, Lanzarote, Aarón Bueno, Oscar Ramírez i Juanjo
Incidències: 3.557 espectadors al Collao amb un grup de 20 aficionats del Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada