dimecres, 25 d’abril del 2012

Dura derrota

Gol Nord, contra el Girona.


El Centre d'Esports va perdre davant el Girona per 2 gols a 3, i veu com la certificació de la permanència haurà d'esperar, situant-se a 9 punts del descens.


Abans d'iniciar-se el partit va fer-se un minut de silenci per la mort de la mare del jugador del 1r equip Ian Mackay, prèviament també es va recordar a Miguel Quereda en el 3r aniversari de la seva mort.
El Girona va saltar al terreny de joc, sabent que tenia en joc la permanència i que una derrota els enfonsaria definitivament cap a segona b. Així doncs els visitants en els primers minuts ja van abissar per mitjà d'Acuña, on De Navas va ser providencial. Amb el pas dels minuts el Sabadell no va despertar i al minut 18 el Girona va fer pujar al marcador el primer gol de la tarda. El gol en contra no va fer reaccionar al homes de Lluís Carreras que van seguir oferint un joc força espès durant la primera part. L'única ocasió en els primers 45 minuts la va tenir Luna, però Mallo va rebutjar a córner.

Pancarta mostrada durant la primera part del partit, al Gol Nord.
Durant la primera part des del Gol Nord (LFA i SGN), es va treure una pancarta per rebutjar l'atenció que centren el Barça i El Madrid, i reivindicar que nosaltres estem només amb el Sabadell: Ni Barça, Ni Madrid: Sabadell!

A la represa, va entrat Ezequiel al terreny de joc intentant aportar profunditat al joc arlequinat. Al minut 6 de la segona les coses encara van complicar-se més fent el segon gol el Girona per mitjà de Luso. Per sort, aquest cop si, el Centre d'Esports va reaccionar ràpid i al 58 marcava Luna posant emoció al partit. Després del primer gol arlequinat, va desplegar-se un bon joc durant els minuts següents, però una contra que va acabar amb un gran gol de Moha, va tornar a distanciar al Girona en el marcador. El Sabadell va seguir pressionant arribant el gol de Juvenal al minut 77, tot i així aquest va ser insuficient ja que els arlequinats no van poder perforar novament la porteria de Mallo, i els 3 punts van marxar cap a Girona.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Lanza, 59'), Aarón Bueno (Ezequiel, 46'), Ramírez (Florian, 59') i Adrián Luna
Girona FC: Mallo, Luso, Migue, Tortolero, David García (Jose, 64'), Tébar, Dorca, Acuña (Juanlu Hens, 71'), Moha (Goiria, 75'), Jandro i Coro
Àrbitre: Santiago Jaime Latre (aragonès). Ha amonestat a Aarón Bueno, Ramírez, Juanjo, Bermudo; Dorca, Tébar, Acuña, Luso i Mallo.
Gols: 0-1 Acuña (18'), 0-2 Luso (51'), 1-2 Adrián Luna (58'), 1-3 Moha (67') i 2-3 Juvenal (76')
Incidències: Nova Creu Alta (3.200 espectadors).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada