divendres, 20 d’abril del 2012

C.E.Sabadell - Girona

El pròxim dissabte a la Nova Creu Alta a les 6 de la tarda el Centre d'Esports Sabadell, disputarà l'últim derbi català de la temporada enfront el Girona.
Els homes de Lluís Carreras arriben a l'enfrontament amb 42 punts i una victòria els suposaria la permanència gairebé matemàtica; mentre que els gironins estan a 8 punts de la salvació, marcada pel Guadalajara amb 36 punts, i vindran obligats a sumar els 3 punts si volen mantenir esperances de salvació. Carreras aquesta jornada tampoc podrà disposar dels defenses Pablo Ruiz i Redondo encara a la infermeria del Centre d'Esports.
Per observar un precedent entre ambdós conjunts a la divisió de plata ens hem de remuntar a la temporada 1958/59 on els arlequinats es van imposar per un contundent 5-0. En canvi si mirem l'últim dels precedents, que va ser a la temporada 2007/08 a la segona divisió b quedant finalment el Girona campió de lliga, els homes entrenats llavors per Ramon Moya van perdre per un escandalós 0-5 amb un gol de l'ex-arlequinat Arnal.

Convocatòria:
De Navas, Mackay, Toni Lao, Agustín, Samuel, Olmo, Bermudo, Ramírez, Juanjo, Hèctor Simón, Juvenal, Hidalgo, Arteaga, Aarón Bueno, Lanza, Ezequiel, Adrián Luna i Florian

Més tard a les 8 del vespre es juga el barça-madrid, un partit pel qual sembla ser que es paralitza al país, si més no això sembla quan s'observa als mitjans de comunicació ordinaris i més importants de l'estat. Tot i així nosaltres no estem a favor d'aquest dualisme futbolístic i un altre cop reivindicarem des de la grada aquesta postura:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada