diumenge, 18 de març del 2012

Recreativo 1-1 C.E.Sabadell

www.recreativohuelva.com 
El Centre d'Esports va empatar a l'estadi Nuevo Colombino tot i jugar un bon partit. A la primera part van avançar-se els locals per mitjà de Berrocal, i a la segona Arteaga va tornar a igualar el marcador que ja no es va moure.


Els homes de Lluís Carreras, que van jugar per primer cop amb el tercer equipament aquesta temporada, a l'inici del partit es van veure sorpresos pel Recreativo que va sortir ben concentrat al terreny de joc als primers minuts, tot i que no van arribar amb massa perill a la porteria de De Navas. El Centre d'Esports, va canviar aquesta dinàmica amb un xut d'Ezequiel al minut 20, però quan els arlequinats s'estaven recuperant, va venir la gerra d'aigua freda amb un error defensiu. Va ser una acció personal d'Oscar Ramírez al cedir una pilota a De Navas la qual, la va aprofitar Berrocal per batre el porter madrileny. Amb 1-0 al marcador, el Sabadell va tindre ocasions abans de mitja part per poder empatar (per mitjà de Baha, Lanzarote i Arteaga).


A la represa els arlequinats van seguir apretant, i ben aviat va venir l'acció de l'empat. Va ser en una genial acció de Juvenal, el qual va executar una perfecte passada perquè Arteaga pugues perforar la porteria de Manu, i fer pujar l'1-1 al marcador. El Recreativo va quedar tocat, i els arlequinats van gaudir d'ocasions que no van materialitzar. El últims minuts van ser bojos, amb anades i vingudes per part d'ambdós conjunts. El marcador ja no es va moure, quedant en empat a 1, la primera visita del Centre d'Esport al Nuevo Colombino. 

FITXA TÈCNICA: 
RC Recreativo: Manu, Córcoles, Manolo Martínez, Borda, Vega, Ramón Arcas, Matamala, Álamo, Aitor (Villar 73'), Pablo Sánchez (Rubio 60') i Berrocal (Sergi Enrich 80')
CE Sabadell: De Navas, Lao, Pablo Ruiz, Agustín, Oscar Ramírez, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Adrian Luna 80'), Ezequiel, Lanzarote (Hidalgo 88') i Baha (Florian 73').
Gols: 1-0 Berrocal minut 24, 1-1 Arteaga minut 51.
Àrbitre: Martínez Munuera del col·legi valencià ha amonestat al local, Rubio i als visitants Juvenal i Juanjo 
Incidències: 5.526 persones al Nuevo Colombino. Abans de l'inici de l'enfrontament s'ha guardat un minut de silenci per la mort del pare de l'ex entrenador del Recreativo, Álvaro Cervera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada