dimarts, 6 de març del 2012

Es perd a Alacant 1-0 amb l'Hèrcules

Els arlequinats van perdre al Rico Pérez tot i tenir les millors ocasions del partit.

Baha va enviar una pilota al travesser, va fallar un penal i va tenir dues ocasions més molt clares, però el davanter arlequinat no va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa. Falcón va fer una gran actuació i va ser dels millors jugadors del partit.

L'Hèrcules, igual que la primera volta va endur-se els tres punts sense fer quasi bé res (tot i que a la Nova Creu Alta van aconseguir nomes un empat). Un gol de Samuel a la rematada d'un córner va fer que el Sabadell marxés sense cap premi d'un estadi, on van presenciar el partit 8.500 espectadors.

Poca presencia de públic arlequinat, degut a que l'autocar preparat per la Federació de Penyes no va superar ni tan sols 20 persones.

Per part de La Força Arlekinada, vam viure el partit a la nostra seu amb bon ambient durant l'encontre, amb presència de 10 membres de la penya.


Foto: cesabadell.cat

FITXA TÈCNICA:

HÉRCULES CF: Falcón, Sergio, Samuel, Míchel (Escassi, 89’), Tote (Urko Vera, 58’), Gilvan, Abel Aguilar, Diego Rivas, Mora, Arbilla i Tiago Gomes (Callejón, 58’)
CE SABADELL: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Florian, 71’), Òscar Ramírez (Luna, 80’), Lanzarote (Ezequiel, 40’) i Baha
Gol: Samuel (59’)
Àrbitre: Jorge Valdés Aller (col·legi castellà lleonès), ha amonestat als locals Mora i Urko Vera; i als visitants Toni Lao, Olmo, Juanjo, Hidalgo, Ezequiel i Florian.
Incidències: Partit disputat a l’estadi José Rico Pérez davant de 8.500 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada