diumenge, 11 de març del 2012

Empat a zero entre el CE Sabadell i el filial blaugrana.

Tifo mostrat a l'inici del partit: ONLY CES

Igualtat i empat sense gols a l'estadi de la Nova Creu Alta en el partit que van disputar ahir Sabadell i Barça B.

Amb una de les millors entrades de la temporada (7.000 espectadors) els jugadors arlequinats van saltar al terreny de joc a pels tres punts després de la derrota al Rico Pérez (1-0 davant l'Hércules) però el filial blaugrana entrenat per Eusebio va impedir-ho.

La millor ocasió a la primera part l'ha tingut Antonio Hidalgo després d'una bona passada de Toni Lao que l'ha deixat sol davant d'Oier i aquest ha pogut aturar molt bé la rematada.

Per part blaugrana el jove Gerard Deulofeu ha tingut una gran ocasió al minut 40 de partit, la pilota s'ha passejat a pocs metres de la porteria que defensava David De Navas.

Amb el temps complert, i ja al 92 Manu Lanza (que ha substituït al lesionat Manu Redondo) ha tingut la ocasió més clara de tot el partit. La pilota ha sortit fregant el travesser.

1 puntet més al sac i ja queda menys per la permanència.

Per part de La Força Arlekinada, per aquest partit vam preparar dues pancartes. Una d'elles, va lluir durant tot el partit a la zona baixa del gol nord la qual hi deia: NOMÉS SABADELL. L'Altre, la vam treure a la sortida dels jugadors, i en la qual posava el conegut lema de: ONLY CES (fotografia).

Pròxima parada: Huelva!

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: De Navas, Lao, Olmo (Agustín 25'), Pablo Ruiz, Redondo (Lanzarote 25') , Juanjo, Puigdollers, Hidalgo, Ramírez, Ezequiel i Baha (Florian 64')
FC Barcelona 'B': Oier, Carles Planas, Armando, Sergi Gómez, Balliu, Jonathan Dos Santos, Riverola, Espinosa (Carmona 69'), Kiko Femenia (Lobato 92') Gerard (Rodri 74') i Rafinha
Gols: Sense gols
Àrbitre: Prieto Iglesias del col·legi navarrès ha amonestat als locals, Olmo, Redondo i Baha i als visitants, Espinosa i Sergi Gómez.
Incidències: 7.000 persones a la Nova Creu Alta.