divendres, 9 de març del 2012

C.E.Sabadell - Barça B

El Centre d'Esports Sabadell, demà a les 6 de la tarda i en directe per tv, s'enfrontarà a la Nova Creu Alta al filial del F.C.Barcelona. Ambdós equips arriben amb els mateixos punts (35), els arlequinats però després de perdre a l'estadi de l'Hèrcules per 1 gol a 0, i els culers de treure un empat en la visita a l'estadi del Recreativo de Huelva.

Des de La Força Arlekinada tenim preparada unes sorpresetes en forma de pancarta, per assenyalar que nosaltres únicament som del Sabadell, i que el 2 equips suposats grans de l'estat (Barça i Madrid), no ens omplen ni ho faran mai com ho fa el Centre d'Esports.

Si ens fixem en els precedents, indiquen que les victòries per un i altre equip són les mateixes: 6. Tot i així l'últim precedent a segona divisió, va acabar amb golejada arlequinada, 4-0 i curiosament l'ara tècnic arlequinat Lluís Carreras jugava en el filial del barça.

Convocatòria de Lluís Carreras:
De Navas, Mackay, Ramírez, Toni Lao, Agustín, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Juanjo, Arteaga, Juvenal, Puigdollers, Antonio Hidalgo, Adrián Luna, Ezequiel, Lanza, Florian i Baha 

Aniversari arlekinat:
La penya @rlekinats.com, demà al mati al bar El Velòdrom del poliesportiu Can Balsach (davant de la plaça de la Creu Alta), organitza un concert per celebrar els seus 10 anys d'història. El grup no podria ser més adequat per a l'ocasió, els Lutgarda's Friends, els quals han estat autors de diverses cançons arlequinades que ja han passat a la història per centenars d'aficionats del Centre d'Esports.



Canço dedicada a l'ascens de la temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada