divendres, 3 de febrer del 2012

S.D.Huesca - C.E.Sabadell

El Centre d'Esports, jugarà demà a les 6 de la tarda a l'estadi de l'Alcoraz. El partit, que estarà marcat per les baixes temperatures que s'esperen a Osca, tindrà molta importància ja que el rival igual que els arlequinats també està lluitant per evitar la permanència.
Després de 22 jornades els homes entrenats per Quique Hernández sumen 18 punts, i estan a 5 de la permanència, després d'encarrilar 4 derrotes seguides. Tot i així no s'ha de menysprear al rival, ja que en el seu estadi han punxat equips com el Valladolid.
El Sabadell, arribarà amb la moral ben alta després d'aconseguir en l'anterior jornada trencar una ratxa de 13 partits sense guanyar. Aquesta victòria però, ha de servir per motivar encara més als nostres jugadors, i no pas relaxar-los. Segur que els més de 100 arlequinats que s'espera a les graderies de l'estadi d'Osca recolzaran al Sabadell, perquè tregui quelcom positiu del enfrontament.
Recordar que abans del partit de demà el Centre d'Esports només ha visitat un cop l'estadi de la SD Huesca a la categoria de plata, i el resultat va acabar amb derrota per 6-0. Tot i així tenim motius per a l'optimisme ja que de les 8 visites en total del Sabadell a l'Alcoraz, en quatre ocasions ha portat els 3 punts cap a la capital del Vallès.

Convocatòria de Lluís Carreras:

- De Navas, Mackay, Toni Lao, Redondo, Agustín Fernández, Olmo, Òscar Ramírez, Antonio Hidalgo, Samuel, Puigdollers, Juanjo, Hèctor Simón, Lanzarote, Arteaga, Adrián Luna, Ezequiel, Florian i Baha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada