dilluns, 30 de gener del 2012

Victòria en el primer partit de la segona volta

El Centre d'Esports Sabadell es va imposar per 2 gols a 0 davant el Xerez, dissabte passat a la Nova Creu Alta. El primer gol, el va transformar Lanzarote de penal, i Florian va realitzar el segon després de que li trenquessin el nas.

El partit va començar amb un homenatge per part del club al porter David de Navas, al qual se li va fer una entrega d'un mosaic amb fotografies dels últims cinc anys i una samarreta emmarcada amb el número 200. Des del Gol Nord també se li va fer un reconeixement treien una pancarta on es podia llegir: "San De Navas".

Els primers minuts de joc van estar força freds per part d'ambdós conjunts, fins que es va cometre una agressió sobre el davanter Florian, considerant l'àrbitre que era un clar penal. L'encarregat de transformar-lo fou Lanzarote, que així assolia el seu setè gol amb el Sabadell.
Seguidament Cordero va rematar al fons de la xarxa, però el col·legiat va anular el gol per fora de joc. Als minuts següents el Sabadell va continuar amb embranzida, però no va poder materialitzar cap més ocasió. Abans de mitja part l'àrbitre anul·laria un altre gol, en aquest cas a Florian per també un suposat fora de joc.

A la represa els andalusos van sortir més endollats, i disposats a igualar el marcador, així que van dominar els primers 20 minuts de la segona part. El gol que va sentenciar el partit va arribar quan Florian, va engaltar una pilota que va entrar per l'escaire, fent així el definitiu 2-0.
A banda de trencar la ratxa de 13 partits sense guanyar, el Centre d'Esports va aconseguir la victòria més amplia de la temporada, ja que fins al moment totes les victòries assolides havien estat per un gol de diferència.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo (Redondo, 31´), Hèctor Simón, Puigdollers (Arteaga, 46´), Hidalgo (Juanjo, 60´), Ramírez, Lanza i Florian
Xerez CD: Doblas, Mendoza, David Lombán, Robusté, Raúl Cámara, Bruno Herrero, Cordero (Tato, 68´), Capi, Israel (Jose Mari, 53´), Capdevila (Javi Iglesias, 79´) i Íñigo Vélez
Àrbitre:Juan Martínez Munuera (valencià). Ha amonestat a Pablo Ruiz, Juanjo, Redondo; Robusté i Íñigo Vélez.
Gols: 1-0 Lanza (13´, p) i 2-0 Florian (82´)
Incidències Nova Creu Alta. S´ha lliurat un obsequi a David De Navas a la prèvia de l´enfrontament en motiu del seu partit número 200 al Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada